Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GRAND CHEROKEE 3.0CRD OVERLAND 2007 ОБСЛУЖВАНЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: GRAND CHEROKEE 3.0CRD OVERLAND 2007 ОБСЛУЖВАНЕ НА ДИФЕРЕНЦИАЛИ И РАЗДАТКА

Забравил съм да напиша,че джипа е 3.0 дизел.Има ли някой от форума който е сменил маслата с Тотела? Доволни ли сте от тях?

Коментар

От: GRAND CHEROKEE 3.0CRD OVERLAND 2007 ОБСЛУЖВАНЕ НА ДИФЕРЕНЦИАЛИ И РАЗДАТКА

Първоначално публикуван от sasho234 Преглед на мнение
      Друг проблем е от къде мога да си взема истински масла мопар?
      При тия е най-бързо и на доста добри цени. Бяха добри. Гледам, че бавно и полека вдигат цените...
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

От: GRAND CHEROKEE 3.0CRD OVERLAND 2007 ОБСЛУЖВАНЕ

Благодаря колега.Цената е добра в сравнвние с цената на тутела от Балканстар. Може ли да се разчита на онлайн покупка на масло? Някой попадал ли е на менте масло мопар?

Коментар

Първоначално публикуван от sasho234 Преглед на мнение
          Благодаря колега.Цената е добра в сравнвние с цената на тутела от Балканстар. Може ли да се разчита на онлайн покупка на масло? Някой попадал ли е на менте масло мопар?
          Аз вече три години си пазарувам от тях, научих ги от Дядо Владо. Пращат по "Еконт" до адрес или до избран от тебе офис на "Еконт" много бързо (макс. два дена им е доставката), като при поръчване ти посочват и цената на доставката (~ 5-7 лв. в зависимост от теглото). Плащаш при получаването (има и някакви други опции, но не съм ги пробвал). Едва ли си струва да се ментосва "Мопар" - търсенето на такива продукти в БГ е много малко.
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Прав си колега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X