Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2i 1996

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2i 1996

Благодаря ти колега (Nick1) за изчерпателния отговор. Спрял съм се на точно този модел поради причина че преди това съм карал WJ 3.1TD като му викат някои Мотора на Жабарите, който го карах 3 годинки и 2 месеца и 11дни гореше ми от порядъка на 20 градско и извън града 13 литра. Този ZJ който си харесах е с кожен салон но е 5.2 бензин и разбрах че като разход не е кой знае колко и плус това си има Газов инжекцион.

Коментар

Re: Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2i 1996

Ами разход на газ, може да очакваш около 18-20 извънградско. А, градско ..... без да съм засичал точно, от порядъка на от 25 до .. безкрай
      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
      0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от Arcrain Преглед на мнение
        .. гореше ми от порядъка на 20 градско ..
        Много НЕ-добре ще да е бил тоя мотор, реализиращ разход 20/100 дизел !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Да колега за съжаление толкова си беще от 18-20 литра градско съм го засичал на пъркане из града. Извън града максимум до 12,9 литра съм го свалял не по малко.

Коментар

Първоначално публикуван от Arcrain Преглед на мнение
            Да колега за съжаление толкова си беще от 18-20 литра градско съм го засичал на пъркане из града. Извън града максимум до 12,9 литра съм го свалял не по малко.
            Това се равнява на 45 литра газ градско и 28 извънградско, които не можеш да изхарчиш с осмака. Добави и останалите ядове по тоя мотор, и равносметката е, че е абсолютно безсмислен. Единствения минус са пустите бидони за газта в багажника на ZJ, защото няма къде да се сложат /както примерно при WJ на мястото на резервната гума/+ самата резервна гума със непрестанно скърцащ калъф, което умалява страшно багажника.
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Осмака харчи градско около 20л бензин, на дълъг път според зависи 13-16л. Иво сложи в неговата 5.9ка вертикална тороидална бутилка на мястото на резервната гума. Но багажникът на ZJ наистина е малък Ще взимам бокс за по-дълги пътувания
              ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

Първоначално публикуван от nick1 Преглед на мнение
                Ще взимам бокс за по-дълги пътувания
                При мен има едно 5.9 със 140л бутилка, ела да го видиш.....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Обезателно! Ако е хубаво времето този уикенд, ще пробваме и скарата ;-)
                  ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

Здравейте колеги днес пак се чух с човека за джипа.

Изпълнението на Джипа е бил ОРВИС едишън. Това добре ли е или не?
                    И като гледам от снимките които ми е пратил е малко раждясъл и на задния капак е изгнил от двете страни до стоповете и на предния капак фронтовата част където е логото на джип е също с малки язвички ръжда. Гният ли много тези модели защото WJ моделя който го имах не съм виждал въобще ръжда. Много ми е на сърце да го купя този джип и не искам да се разочаровам.Па и съм отделил някой лев за някои промени!
                    Последно редактирано от Arcrain; 16-10-15, 16:30.

Коментар

Орвис.а е високо изпълнение (окомплектовка), ако не се лъжа беше зелен цвят отвън, салонът е в два цвята кожа итн. Огледай за ръжда по коша, гредите и захвата на мостовете. Обикновено гният предните калници долу зад гумата, събира се кал там. Предния капак гние стандартно на тва място, задната врата вече ако е прогнила, ще трябва да се смени и съответно може да смъкнеш цената. Качи снимки да огледаме.
                      ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X