Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми точен и свестен майстори за Jeep Grand Cherokee 4.0 limited

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ми точен и свестен майстори за Jeep Grand Cherokee 4.0 limited

Здравейте.
    Имам гореспоменатия джип. Като цяло няма някакви сериозни оплаквания към него. Похлопват тук там някое тампонче или биалетка и затова търся майстор. Джипа е с метан и също така има някакво придърпване когато е на изкачване (по равен път дори) и е точно около 2000 оборота.
    От София съм и търся майстор който да е коректен и да свърши добре работата за която съм отишъл при него. Ще съм ви много благодарен ако изкажете мнение или ме изпратите при точните хора.

Благодаря предварително!!

От: Трябва ми точен и свестен майстори за Jeep Grand Cherokee 4.0 limited

Този. 0877 17 07 27 дядо Владо.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Мда.

Коментар

Още една препоръка за Дядо Владо. Точен, коректен и никога няма да те излъже, за да ти вземе парите(сам ме убеждаваше да не си оправям подгрева на седалките, не че няма да ми вземе парите и да ги оправи, а просто няма смисъл).

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Този. 0877 17 07 27 дядо Владо.
          +1
          Еди Рангелов : 0885 088 444
          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от indominus Преглед на мнение
            Здравейте.
            Имам гореспоменатия джип. Като цяло няма някакви сериозни оплаквания към него. Похлопват тук там някое тампонче или биалетка и затова търся майстор. Джипа е с метан и също така има някакво придърпване когато е на изкачване (по равен път дори) и е точно около 2000 оборота.
            От София съм и търся майстор който да е коректен и да свърши добре работата за която съм отишъл при него. Ще съм ви много благодарен ако изкажете мнение или ме изпратите при точните хора.

Благодаря предварително!!
            И при Еди Рангелов да отидеш пак няма да збъркаш.

Коментар

Отидох при дядо Владо, и аз съм +1, добър, знаеш майстор и на първо място свестен човек! Евала! Доволен съм!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X