Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една възможност за доставки от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още една възможност за доставки от САЩ

Здравейте колеги!

Отваря се възможност да организирам доставки на стоки от САЩ - авточасти и всичко друго,което не е в специален или разрешителен режим.
    Идеята е да събираме поръчките на няколко души и да се изпращат към България (по въздух или море, в зависимост от обема) като една пратка, с което ще намалеят транспортните и митнически разходи. За целта ще са ми необходими точното описание с парт. номер и линк(моля изпращайте на лични).Заплащането ще става на два пъти: предварително на сумата от линка + 5 щатски долара за банков превод и при пристигането на таксите за мито, ДДС, митническо освобождаване и транспорт. Митн. особождаване ще се начислява пропорционално на брой пратки, транспорта - пропорционално на килограмите. Мин. брой заявки за оформянето на пратка: 10
    Предварителното плащане и точното определяне на желаната от Вас поръчка са важни защото като начало просто няма да мога да отделя средства,а и да не стават недоразумения с поръчките.
    Срока на доставка е около 7-10 дни за пратка по въздух и около 45-50 дни за пратка по море.
    Та така,ако мислите че ще Ви бъда полезен, може да пробваме!
    Поздрави!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

От: Още една възможност за доставки от САЩ.

Добра инициатива!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

И аз мисля така. Как бихме плащали - в брой, банков път, запис? Как бихме получавали поръчките - лично, пратка? Кое би определило вида транспорт - питам защото обмислям поръчка на относително тежки неща, ако се "падне" самолетен превоз, цената за превоза би била неоправдано висока? Още веднъж похвала за инициативата...

Коментар

За тежки неща не е оправдан въздушният транспорт!На въздушния излиза сметката до около 100 кг.......и мааалко от горе!
        Поръчките ще се оформят като една с получател аз.Целта е максимално спестяване на разходите.На митница аерогара София се освобождават и след това може да се пуснат с куриер до всеки или ако има в горе долу една посока , мога и аз с буса ми да извърша доставката вътрешно.За тези от София може и лично.
        Ще си открия тези дни сметка в Про кредит че там таксите за международен превод са най ниски.
        Плащането,в левове като се взима курс продава $ на банката.
        0888854582

Коментар

Що се отнася до евтини преводи, няколко пти ползвам transferwise.com, работят и по-втини преводи и по-добри курсове от там аз поне не съм намерил още. Та може да ги погледнеш.

Коментар

Ако се прави тежка доставка бих се заинтересувал колко като пари би излязла такава на 2 гуменца 31-ци. Общо тегло около 55кг.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз в щатите всичко плащам през пейпал и таксите са за сметка на продавача.
              Банкови преводи е малко като от миналия век .....
              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Този път не е ли вече утъпкан във форума?
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Е аз за това съм написал "още една"!Ако мислите че няма нужда,няма проблем!
                  В излишни диалози няма да влизам!
                  0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                    Е аз за това съм написал "още една"!Ако мислите че няма нужда,няма проблем!
                    В излишни диалози няма да влизам!
                    Напротив , има ...
                    Бях замислил закупуването на тежък инструмент и поисках да се включа в общия контейнер ,о така или иначе не ми беше отговорено по никакъв начин .
                    Ако има морски ще се включа веднага !
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ами както съм написал в началото,трябва десетина заявки поне да се съберат.И да се повторя,не става въпрос само за авточасти.
                      Например на Иво полицая свърших услуга нямаща нищо общо с авточастите.
                      0888854582

Коментар

Ами както съм написал в началото,трябва десетина заявки поне да се съберат.И да се повторя,не става въпрос само за авточасти.
                        Например на Иво полицая свърших услуга нямаща нищо общо с авточастите.
                        Аз ще поръчам инструмент и може да ме броиш на 100%
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

.....
                          Например на Иво полицая свърших услуга нямаща нищо общо с авточастите.....
                          Вярно.
                          Беше около, но не извън закона. За което благодаря.

Коментар

От: Още една възможност за доставки от САЩ

A покупките ние ли да ги поръчаме и на какъв адрес или само линк ?

Коментар

От: Още една възможност за доставки от САЩ

Аз също се интересувам колко ще излезе една пратка от 50кг железарии от САЩ до София?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X