Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 3.0 crd - газов амортисьор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee 3.0 crd - газов амортисьор

За съжаление вече 2-ри път връщам не съвместими амове от тези сайтове защото накрайниците не съвпадат(моите трябва да са с болтове) и затова ми се иска от място където някой е поръчвал.

Коментар

От този сайт съм поръчвал доста части за джипа и винаги са идвали верните.

Коментар

Аз си заръчах комплект от Англия за 120лв обща цена с доставката до България - 6 амортисьора за преден/заден капак и заден прозорец. Предлагат се комплекти точно за Grand Cherokee WJ. Всичките паснаха от към монтажа, но майсторите дето са ги слагали казаха, че тия на предният капак не държат. Та сега си карам със старите на предният капак - те за късмет още държат прилично. Тия на задната врата и прозорец са идеални .

Коментар

Преди година и нещо някъде от емкомплект в Павлово се оборудвах аз. Нещо като 30-на лева за бройката. Хубавото е, че на място може да се види дали са точно тия (по спомен оригиналните имаха някаква малка разлика в захващането с афтърмаркетите). Та даже ми ги и сложиха без парЕ момчетата от сервиза им.

П.С. Дано не се брои за реклама - мямам общо с авто бизнеса (освен, че си плащам като поп като се наложи).
          Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
          Grand Cherokee 3.0

Коментар

Колега и аз сменях на задната врата амортисьорчетата и си ги поръчах от косер и не бяха скъпи по 19-20 лв мисля бройката. Мойте дойдоха без болтове и ходих от автоморга да си взема 4 бр. болтове с накраинк като топка за да мога да си монтирам амортисьорчетата. Ако искаш звънни ми 0898488465 мога да ти обясня по подробно.
            Наличие на бензин в кръвта

Коментар

Моето решение се оказа следното,взех от масовите които излизат по каталог но с грешен захват за по 20 лв бройката и смених накрайниците с тези на мойте изтървалите амове. Има и с точния захват но са между 90 и 150 лв бройката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X