Обява
Свий
Няма добавени обяви.
преден диференциал WJ
Свий
X
-
От: преден диференциал WJ
Що бе Соти, познаваш ли някой който е карал повече от две състезания с твърда фтулка на Дана 30 35 40.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеПознавам те почти 10 години.За първи път виждам да пишеш...по-добре изтрий последните 4 поста...
Или предположението ми че тенекиената обира стреса ти се стори глупаво?
Коментар
-
Последните години направих доста диференцияли,включително Дана 30,35 и 44.Досега няма счупен.Мостовете на Къри Дана 60 РокДжок нямат разпорни втулки,предполагам не е случайно.Патрол-а също...Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЩо бе Соти, познаваш ли някой който е карал повече от две състезания с твърда фтулка на Дана 30 35 40.
Или предположението ми че тенекиената обира стреса ти се стори глупаво?
Тенекията между двата лагера не обира "стреса".Няма и как.Тя е мислена само и единствено за бърза сглобка на милиони бройки...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Тц.Всичко,което съм отварял като 30-ка е имало...Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнениеПо-старите дана 30 също са без...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Сега проверих-доста от дана 30 с горен пиньон са без втулка, а с шайби.С долния пиньон-всички са с втулка.Значи след YJ и ZJ и по-старите XJ , които са с горен не би трябвало да имат втулка, следващите обаче TJ и и по-новите XJ след 99-та вече са с долни пиньони и имат разпорни втулки.Не знам, дали има зависимост за наличието на втулки или шайби от положението на пиньона.Може би,както спомена някой по-горе, с втулка се улеснява производственият процес при лоудването на диференциалите.Последно редактирано от 4wheel; 12-08-15, 01:32.
Коментар
-
От тези доста Дана които си направил, някой карал ли е на състезание?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеПоследните години направих доста диференцияли,включително Дана 30,35 и 44.Досега няма счупен.
Коментар
-
Предполагам, че при този конкретен мост (както и D35), конструкционно няма голямо значение, дали ще е с втулка или с шайби, особено ако колата е модифицирана и се претоварва системно извън пътя ще счупи тези диференциали, без значение, дали е с шайби или с втулка.Последно редактирано от 4wheel; 13-08-15, 08:35.
Коментар
-
Колата се кара 98% по шосе три пъти в годината по за 1 месец като съм си в България.Което не отменя 4 инча предвидено лифтче на пролет и 32-ки АТ.Искам вълк в овча кожа.Пипа се по малко и леко- никой за никъде не бърза.BMW X6
Коментар
-
Колега, сменяй лагери, карета, мостове и кардани, след това ще разбереш, че тази машина започва да вие при 2" лифт, а при 4"("лифт-кит"), става ярмомелка! Но ако ти е кеф, сменяй подред!Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар