Wrangler TJ, студен пали безотказно, като е топъл - не ще.Смених температурния датчик - така показа комп. диагностика и се оправи, ама пали от второ, трето, пето въртене. Като е студен - няма проблем. Някой има ли идея какво остава да направя ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПОМОЩ-4.0 не пали топъл
Свий
X
-
От: ПОМОЩ-4.0 не пали топъл
Не може да запали с натиснат педал на газта. Само без газ и то след 3 - 4 пъти въртене по 3-4 секундиПървоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеАко го запалиш с натиснат педал на газта до край и замирише на бензин,почти сигурно са дюзи,може да се оправи след ултразвукSamurai Gemax
Коментар
-
С датчик на колянов вал съм имал проблем и знам как се държи - не е така. Диагностиката много ясно показа грешка - температурния датчик, смених го с нов и сега пали топъл, ама много трудно, след доста въртене и без газSamurai Gemax
Коментар
-
Виж буксата на температурния датчик и 2-та кабела до компа.Най-добре бусни нови.Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеС датчик на колянов вал съм имал проблем и знам как се държи - не е така. Диагностиката много ясно показа грешка - температурния датчик, смених го с нов и сега пали топъл, ама много трудно, след доста въртене и без газ0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Щом има "подобрение" с новия термодатчик но не е както трябва- значи проблемът е все още там. Доколко новия датчик е "свестен". Или нещо около него- куплунзи, кабели ....... Още повече, че и диагностиката това е показала.Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеWrangler TJ, студен пали безотказно, като е топъл - не ще.Смених температурния датчик - така показа комп. диагностика и се оправи, ама пали от второ, трето, пето въртене. Като е студен - няма проблем. Някой има ли идея какво остава да направя ?ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар