Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново проблем със скоростите(шифтъра) на grand cherokee 2.7crd 11.2003г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново проблем със скоростите(шифтъра) на grand cherokee 2.7crd 11.2003г.

Та от къде да започна, преди време имах проблем със скоростите и се оказа турбината за налягането, рециклирах я и колата си тръгна...преди два дни ми светна грешка P0702 и P0579 и понеже бях забравил и кода на радиото, та реших и отидох до Балканстар...колегата там много учтив, направи диагностика и установи, че не може да махне грешка P0702, защото шифтъра не комуникира с компютъра на скоростите, съответно предложи смяна на цялата конзола в купето(сещате се за каква цена иде реч)
    Колата в момента е в авариен режим и върви само на 2ра предавка...
    Та някой да ПОМАГА със съвет, кой може да се наеме с ремонта на този шифтър, след това трябвало да се обучат шифтъра със скоростите за да се припознаят
    Subaru impreza 2.0 boxer, 2007
    Jeep Grand Cherokee 2.7CRD, 2004

От: Отново проблем със скоростите(шифтъра) на grand cherokee 2.7crd 11.2003г.

Обади се мога да предложа два варианта !
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Не се притеснявай, това си е стандартна болежка на шифтъра след определено време или, ако не си му помогнал, например с разливане на някаква течност.
      Моя го взех така, но след ремонта вече 2 години и над 30К км градско си е ок. Кофти е като не знаеш кво и що и се луташ от майстор на майстор, дето само ти чете грешките, трие, но не знае какво да направи... (през БС, където добре, че този шифтър механизъм им е цяла част, иначе сигурно щяха да искат да ти сменят целия джип).
      Звънкай на Еди и всичко ще е наред.
      WG Limited 2.7 CRD 02
      WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
        Обади се мога да предложа два варианта !
        Здравей Еди, ти си виждал и преглеждал този джип, преди повече от година и половина като го купих...ще ти звънна началото на август, че ще съм на почивка малко...

Коментар

Колеги, Може ли да ми дадете и някакви кординати на Мишо, който ги ремонтира самите платки?

Коментар

Мишо 0888966014 поздрави го от мен !
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X