Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DVD навигация за Grand Cherokee 2005 REJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DVD навигация за Grand Cherokee 2005 REJ

Здравейте, от скоро имам Jeep Grand Cherokee 2005 3.0 CRD. След закупуването останових, че дискът за навигацията го няма (кутийка има, диск - не ). Джипът е произведен за европейския пазар, с REJ Navigation Unit, а всички DVD ISO, които намерих са за REC и съответно не работят на моята кола. Което е още по-лошо, оказа се, че без този диск дори часовника на колата не мога да сверя. Някой знае ли от къде мога да дръпна ISO за REJ? ... ако има що-годе актуална карта на България, още по-добре, но и без БГ става... поне да мога да си сверя часовника, че е 1 час назад

Благодаря предварително.

P.S. Знам, че се пише на Dual Layer DVD. Имам такива дискове и писачка.

От: DVD навигация за Grand Cherokee 2005 REJ

Първоначално публикуван от predte4a Преглед на мнение
    Здравейте, от скоро имам Jeep Grand Cherokee 2005 3.0 CRD. След закупуването останових, че дискът за навигацията го няма (кутийка има, диск - не ). Джипът е произведен за европейския пазар, с REJ Navigation Unit, а всички DVD ISO, които намерих са за REC и съответно не работят на моята кола. Което е още по-лошо, оказа се, че без този диск дори часовника на колата не мога да сверя. Някой знае ли от къде мога да дръпна ISO за REJ? ... ако има що-годе актуална карта на България, още по-добре, но и без БГ става... поне да мога да си сверя часовника, че е 1 час назад

Благодаря предварително.

На мен пък през зимата ми е с един час назад и няма оправяне, както и да го гласиш, след ново запалване на двигателя пак се връща на изходно положение, вдигнах ръце. Бях намерил в руския форум линк специално за REJ, виж в jeepgarage.ru. Няма карта (и няма и да има) за БГ, Сърбия, Македония - бяло петно са си на картата и това е. За Русия и т.н. да не говорим. Има във WK2, но там и DVD-системата е друга.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Някой знае ли от къде мога да дръпна ISO за REJ? ...

Пожелавам ти успех След около 20 скапани диска и седмица четене се предадох. Файловете ги има из руските форуми. За съжаление изтрих всичко.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ясно, явно е мътна работата. За навигацията се бях примирил, че няма да мога да я ползвам, но чак пък да не можеш часовника да си свериш....
        Ще потърся в официалния дилър и ако е на приемлива цена ще взема един диск и ще разпространя из форума.

Поздрави на всички.

Коментар

Най-вероятно е настроено за друга часова зона http://www.question-defense.com/2009...ith-navigation
          WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Ясно, явно е мътна работата. За навигацията се бях примирил, че няма да мога да я ползвам, но чак пък да не можеш часовника да си свериш....
            Ще потърся в официалния дилър и ако е на приемлива цена ще взема един диск и ще разпространя из форума.

Поздрави на всички.
            Разрови в ebay, цените на Балканстар са свински.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Някакво развитие по тоя въпрос?
              Мен ме дразни най-вече часовника...
              Иначе имам оригинален диск - дойде си с колата, обаче като го сложа - пише нещо от сорта, че вече е била инсталирана по-нова версия и ми иска диска с по-новата версия... А диска е последния издаван от Мопар / Навтек (поне като гледам по форумите) - тоя от 2009 ако се не лъжа...
              Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
              Grand Cherokee 3.0

Коментар

И мен ме дразнеше когато не ми е сверен часовника но измислих решение - карам само в подходящите часови зони и така часовника на колата винаги е точен Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cw.gif
Прегледи:4
Размер:2.2 КБ
ID:5689269

Коментар

При мен го сверявам и пролет и есен, без проблем, но не съм пробвал без сд на навигацията. Може би трябва да вземеш официално сд да свериш часовника.
                  Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                    И мен ме дразнеше когато не ми е сверен часовника но измислих решение - карам само в подходящите часови зони и така часовника на колата винаги е точен [ATTACH=CONFIG]835402[/ATTACH]
                    Хахаахах
                    Да ти кажа, подходящата часова зона за това нещо е със седем часа разлика. Там е ултра практично и ултра качественно. Буквално прави квот му кажеш.
                    В Европа най-много да чуеш бръждящо радио. Тук в България пък си е просто един часовник за 5000лв.

Коментар

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
                      При мен го сверявам и пролет и есен, без проблем, но не съм пробвал без сд на навигацията. Може би трябва да вземеш официално сд да свериш часовника.
                      Без навигационния диск не можеш да влезеш в менюто дори.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Хахаахах
                      Да ти кажа, подходящата часова зона за това нещо е със седем часа разлика. Там е ултра практично и ултра качественно. Буквално прави квот му кажеш.
                      В Европа най-много да чуеш бръждящо радио. Тук в България пък си е просто един часовник за 5000лв.
                      Доста точна навигация но с тия механични бутони си е кошмар да търсиш нещо в движение. Надявам се новите да са с тъч скрийн...

Коментар

Кви бутони, тя е с гласово търсене.

Коментар

Кви бутони, тя е с гласово търсене.
                          Ъхъ, ти гласувай на норвежки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cc.gif
Прегледи:1
Размер:705 Байта
ID:5689280

Коментар

Е не може.
                            Само индянски разбира.

Коментар

Е не може.
                              Само индянски разбира.
                              Така де, аз на индянски ша му казвам ама като му продиктувам името на улицата и на тоя ще му се стопи процесора заедно със захранването

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X