Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми 33 или 35 за Гранд Чероки 5.9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми 33 или 35 за Гранд Чероки 5.9

Здравейте, искам да ви попитам кой размер гуми е по-добър за Гранда 5.9. И дали без смяна на мостовете ще издържи със 35ците.

От: Гуми 33 или 35 за Гранд Чероки 5.9

За безгрижен живот 31ци.
    Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Колегата е прав, колкото повече увеличаваш размера на гумите, толкова филма става по-голям. Ето един пример за ZJ с 35'.
      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Прочетох цялата тема на колегата от форума, просто едни си карат със същите мостове и 35, а други ги сменяват. Искам да разбера дали ще има някакъв проблем ако не се сменяват мостове и т.н.

Коментар

Ще има голям проблем. Послушай колегите и сложи макс 32ки, като дори за тях ще трябва да го режеш/повдигаш на подложки ако още не е.

Коментар

Повдигнато е със 4,5" Long arm

Коментар

Хмм, ами за какво го ползваш джипа?

Ако е за пред кафето може и да издаяни с 35ци, ако не му раздаваш газ на асфалта.

Ако слезеш от асфалта по черно - нещо ще се счупи, гаранция. Приготви си резервни кардани, карета и полуоси. Дана 44 би трябвало последно да се предаде. За първо място залагам между раздатката и карета.

Коментар

Джипа е на един приятел и ми го продава повдигнат е правен в италия по документ пише 3000 евро всичко с гуми 265/70. Идеята ми е да го взема и да му сложа 33 или 35 гуми, а не ми се набиват много пари по джипа правил съм друг преди и знам как е. Готов съм да отделя 3000лв още за гуми и още нещо. Ако имате предложения казвайте за гуми 35.

Коментар

Ako го караш по сериозно на оффроуд почва да троши дифове ,става дума за 35ци.Тая зима строших два задни и един преден диф+един заден кардан с Wrangler 4 литра с 35ци.
                  JEEP WRANGLER TJ 4L., tel. 0888408146

Коментар

Със бюджет до 3000 лв с гумите може ли да се избегне това с дифове и т.н
                    Последно редактирано от offroad__kn; 05-07-15, 02:35.

Коментар

Първоначално публикуван от offroad__kn Преглед на мнение
                      Със бюджет до 3000 лв с гумите може ли да се избегне това с дифове и т.н
                      Не може. Не е въпросът за качеството на гумите, а за това, че са много по-големи, отколкото колата е мислена да използва, и оттам по-голямото натоварване на карета, полуоси, кардани, раздатка. От друга страна, силно навирен джип с 31-ци няма да изглежда добре, така че може да сложиш по-големи гуми и да си имаш 1-2 наум - или караш полекичка по асфалта, или се настройваш психически за действие изваждане, когато счупиш нещо.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Най-добре да се спра на 33 без смяна на дифове и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X