Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стелки за нашите Jeep-ве!
Свий
X
-
От: Стелки за нашите Jeep-ве!
за нашите ДжипВе ... това:
EUR 35,85 (inkl. MwSt.)

хич не ми се вижда да е
Моите две джипВе се застилат по тази рецепта (и то без рязане с ножица и ходене при Еди):Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение...на правилната цена
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВзимаш шофьорската стелка и отиваш в "Метро" или подобно, или пък някой авто-магазин, където продават стелки и сравняваш. Все нещо близко по форма ще намериш, ако трябва ще кръцнеш малко с гоУема ножица. Е, после трябва да идеш в Балканстар или при Еди, за да може с DRB III ScanTool да излъжат Body-control модула, да разпознава стелките, щото, нали не са Mopar, ама пак ще си на дЕлавера (а и това последното е майтап).Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеза нашите ДжипВе ... това:

хич не ми се вижда да е
Моите две джипВе се застилат по тази рецепта (и то без рязане с ножица и ходене при Еди):
Аъъъъъ...........язе кат зех жипа преди две лета ми напраиха офертата на века!Комплект стелки за...........150 лв!!!!Няма да казвам кой,кога и как че да го не е...опс,бият!
Та тва си е..........оферта бе!Особенно за твойта кола бе Гагич!!!!
Не че не става по твоя начин !
И все пак поздрав за колегата,решил да помогне човека!
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Да и аз го поздравявам за споделеното и споделям моите възгледи по въпроса. Животът на шофьорската стелка, по мои наблюдения, е обикновено макс. 5 години. Прокъсва се от петата на шофьора под педала за газта или под спирачките. После ти трябва общо взето 1 брой, ако не си маниак и не искаш да смениш на всяка цена четирите. След още пет години - я колата, я стелките.Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеИ все пак поздрав за колегата,решил да помогне човека!
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
При "цивилна" експлоатация...А при "комбинирана", демек "цивилна+свинско-джипова" живота спада драстичноПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеЖивотът на шофьорската стелка, по мои наблюдения, е обикновено макс. 5 години.
, ама то за таа работа е измислен балатума .
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Това е, щото не си си купил ОЕМ-ски за 70 - 100 лв.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеПри "цивилна" експлоатация...А при "комбинирана", демек "цивилна+свинско-джипова" живота спада драстично
, ама то за таа работа е измислен балатума .
Виж те сигурно са по-яки и от балатума.
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Аз откакто взех да криввам по разни реки и язовири (разбирай кал), си ползвам гумени (ама от ония пазарските), и "ич ми не пука" кой какво мисли. Лесно се чистят(мият) и бързо съхнат, а и мокри да ги сложиш, пак става. Сега съм си харесал за багажника една гумена, ама скъпичка е тя. Още се настройвам за цената...
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Цъкни дре ракийки и си го решил моменталическиПървоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеОще се настройвам за цената...
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Дали не може да се заздрави стелката на мястото на петата
Някаква декоративна ламаринка с формата на стъпало, примерно
p.s. ся, някой може да инкрустира образа на тъщата, ако реши...Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
По-скоро с си мисля да се сложи парче от някаква по-плътна гума на мястото, на което се трие петата на шофьора. С ламарина няма да е комфортно - ще се плъзга непрекъснато и няма да има добра опора на крака. На повечето мокетени стелки си има зашито или залепено такова парче гума, ама е тънко и бързо се протрива.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Да, вероятно е удачно именно това.
Оригиналните ми стелки имат нужда от подобна интервенция...Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар