Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем гранда не пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем гранда не пали

здравейте колеги проблема е следния свети ми иконата на контактния ключ и чек гаджест стартера работи но не пали мотора е 3,1

От: проблем гранда не пали

Може да не си познава ключа и затова да не пали.
    Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Ми то всичко ти е показано. Търси Еди , да ти програмира ключ. Ама само при него, не при ключари!

Коментар

Първоначално публикуван от драг Преглед на мнение
        здравейте колеги проблема е следния свети ми иконата на контактния ключ и чек гаджест стартера работи но не пали мотора е 3,1
        Така описно, може да е всичко! Ако не можеш да си помогнеш сам търси някои (примерно Еди) да помага!

Коментар

Щом свети "иконата на контактния ключ", не може да е всичко. Нещо с имобилайзера...я неразпознат ключ (най-лекия вариант), я нещо друго. При мен заради букса, не даваща добър контакт, светеше. Но, докато стигнем до нея, беше сменен и модула на имобилайзера. Търси някой, който разбира и може да го чете. Успех!
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
            Щом свети "иконата на контактния ключ", не може да е всичко. Нещо с имобилайзера...я неразпознат ключ (най-лекия вариант), я нещо друго. При мен заради букса, не даваща добър контакт, светеше. Но, докато стигнем до нея, беше сменен и модула на имобилайзера. Търси някой, който разбира и може да го чете. Успех!
            Не ме разбирайте погрешно, дано де е нещо лесно, но това с имобилайзера си е чисто пожелание и то доста оптимистично. Съжелявам за спама!
            Стартера върти? Преди време попаднах на една статия от някакъв специализиран сайт и точно за ГЧ имаше описнаи 10-тина случая на диагностициране на проблема при старт, но не мога да намеря линка, потърси го някъде там е....

Коментар

Щом свети иконата с ключа трябва да тръгнеш от имобилайзера, пък после докъде ще стигнеш - никой не знае . Дано да е нещо дребно.
              Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

анулирахме имобилайзера и запали от раз но всички уреди останаха на нула задрасканото ключе пак си свети не ми свети иподгряването

Коментар

Търсете лоша връзка някъде. При мен го правеше същото, уредите се побъркваха. В моторния отсек, точно пред пасажера има главни букси ( не знам дали на дизела са там). Разгледайте, напръскайте със спрей и т.н.
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                  0877стоидевет215–Радослав

Коментар

някой има ли електрическа схема за този джип 3,1 2000г WJ ще ровим по цялата инсталация за скъсан кабел благодаря предварително

Коментар

По- скоро не е скъсан кабел, а лош контакт по буксите. Към компа, между кабелите в купето и моторния отсек, както колегата по горе е писал . Ако ти пада на "0" стрелката на оборотомера, горивопоказателя и др., определено е лош контакт. Преживяваме го почти всички собстженици на Jeep с VM мотор. Успех!
                      Любомир Бончев 0889216605
                      Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Аз имах такъв проблем с моя XJ. Свалих таблото, напръсках с контактен спрей буксата му и до момента всичко си работи без проблеми. Причината не е във VM мотора (моя е бензинов). Явно проблема се появява рано или късно при всички
                        Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Провери и почисти хубаво масата на компютъра!
                          в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                          Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X