здравейте колеги проблема е следния свети ми иконата на контактния ключ и чек гаджест стартера работи но не пали мотора е 3,1
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем гранда не пали
Свий
X
-
От: проблем гранда не пали
Първоначално публикуван от драг Преглед на мнениездравейте колеги проблема е следния свети ми иконата на контактния ключ и чек гаджест стартера работи но не пали мотора е 3,1
Коментар
-
Щом свети "иконата на контактния ключ", не може да е всичко. Нещо с имобилайзера...я неразпознат ключ (най-лекия вариант), я нещо друго. При мен заради букса, не даваща добър контакт, светеше. Но, докато стигнем до нея, беше сменен и модула на имобилайзера. Търси някой, който разбира и може да го чете. Успех!Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеЩом свети "иконата на контактния ключ", не може да е всичко. Нещо с имобилайзера...я неразпознат ключ (най-лекия вариант), я нещо друго. При мен заради букса, не даваща добър контакт, светеше. Но, докато стигнем до нея, беше сменен и модула на имобилайзера. Търси някой, който разбира и може да го чете. Успех!
Стартера върти? Преди време попаднах на една статия от някакъв специализиран сайт и точно за ГЧ имаше описнаи 10-тина случая на диагностициране на проблема при старт, но не мога да намеря линка, потърси го някъде там е....
Коментар
-
Търсете лоша връзка някъде. При мен го правеше същото, уредите се побъркваха. В моторния отсек, точно пред пасажера има главни букси ( не знам дали на дизела са там). Разгледайте, напръскайте със спрей и т.н.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
По- скоро не е скъсан кабел, а лош контакт по буксите. Към компа, между кабелите в купето и моторния отсек, както колегата по горе е писал . Ако ти пада на "0" стрелката на оборотомера, горивопоказателя и др., определено е лош контакт. Преживяваме го почти всички собстженици на Jeep с VM мотор. Успех!Любомир Бончев 0889216605
Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998
Коментар
-
Аз имах такъв проблем с моя XJ. Свалих таблото, напръсках с контактен спрей буксата му и до момента всичко си работи без проблеми. Причината не е във VM мотора (моя е бензинов). Явно проблема се появява рано или късно при всичкиJeep KJ 3.7 V6 Ltd.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар