Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за смяна на окачване на WJ 2002 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси за смяна на окачване на WJ 2002 CRD

Това със смяната на цялата щанга го чувам вече от няколко места. Въпроса е с каква обаче? Оригиналната вероятно е цифра пари. Неоригиналните пък вероятно ще са боклуци и няма да карат дълго.

Коментар

Има и вариант, за ъбгрейт на старата.....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141217_114329.jpg
Прегледи:1
Размер:305.7 КБ
ID:5662647
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Нещо не разбирам..какво и е на щангата ако просто и се сменят тампоните? Какво ако сложим гумени и какво ако са полиуретан? Много специална я изкарахте тая щанга, ми се струва.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
        0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
          Нещо не разбирам..какво и е на щангата ако просто и се сменят тампоните? Какво ако сложим гумени и какво ако са полиуретан? Много специална я изкарахте тая щанга, ми се струва.
          Ти си пробвай наумените варианти, после пак питай !
          Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от cene Преглед на мнение
            Това със смяната на цялата щанга го чувам вече от няколко места. Въпроса е с каква обаче? Оригиналната вероятно е цифра пари. Неоригиналните пък вероятно ще са боклуци и няма да карат дълго.
            Колега, ако минаваш през Пирдоп, звънни да видиш моят как е направен.Карам го дори на състезания и нямам никакви оплаквания от това, което е направено в Казанлък. Кеф е да се кара този джип в гората, стои като закован. Колкото по бързо го карам, толкова по добре се държи. Може да дойдеш и да пробваш, ще видиш нещо, което със сигурност не си виждал. Много се говори и много се пише в форума, но тези хора, които го притежават не споделят нищо, и може би има защо. Ела покарай и после, ще размислиш, аз минах по този път, хората са направили нещо, което ние още не знаем и само си пишем глупости.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
              Ти си пробвай наумените варианти, после пак питай !
              Чакай сега. Назад в темата се пише за смяна на тампоните на ОРИГИНАЛНАТА щанга или смяна на цялата щанга с ОРИГИНАЛНА такава. Мисля че, постигнагия ефект ще е еднакъв. А доколкото разбирам, вие сте измислили щанга( с друга форма, може би), която е по-добра от оригиналната, при лифт. Това е друго. Ами покажете я де. Да се възползваме и ние.
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

При завиване на място, със сменени тампони се вижда хлътване в тампона 1-2мм., което в комбинация с 'кривият' панхард е достатъчно за ШИМИ.
                Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  Колега, ако минаваш през Пирдоп, звънни да видиш моят как е направен.Карам го дори на състезания и нямам никакви оплаквания от това, което е направено в Казанлък. ...
                  Като говориш за каране по състезания - http://www.offroad-bulgaria.com/show...97#post2774997 ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Като говориш за каране по състезания - http://www.offroad-bulgaria.com/show...97#post2774997 ...
                    Не вярвах, че са останали хора в България, които още да вярват на Тодор Христов ! Преди няколко месеца ми се разсърди, защото отказах да му направя 4 амортисьора, ако не плати веднага. За предните 10бр. го подсещах, през ден-два в продължение на 9 месеца... аз да не съм банка !
                    Eвгени Филчев

Коментар

Не вярвах, че са останали хора в България, които още да вярват на Тодор Христов ! Преди няколко месеца ми се разсърди, защото отказах да му направя 4 амортисьора, ако не плати веднага. За предните 10бр. го подсещах, през ден-два в продължение на 9 месеца... аз да не съм банка !
                      Сигурно и Върбанов, Мето и Чолаков и те са по същата схема...
                      Просто не искам други хора да се набутват, щото моето куче ядеше Кентъки, ама готвач не стана, а ти как от хлебар стана "страшилище" за Fox, Donere и KING това не разбрах...че и "компетентни" мнения мяташ
                      Да заповядат всички желаещи да се возят и на двете ми коли...по асфалта, щото по-черно ще пометнат
                      Не си купувайте боклуци, ще ви излязат златни !!!
                      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-06-15, 01:05.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                        Сигурно и Върбанов, Мето и Чолаков и те са по същата схема...
                        Просто не искам други хора да се набутват, щото моето куче ядеше Кентъки, ама готвач не стана, а ти как от хлебар стана "страшилище" за Fox, Donere и KING това не разбрах...че и "компетентни" мнения мяташ
                        Да заповядат всички желаещи да се возят и на двете ми коли...по асфалта, щото по-черно ще пометнат
                        Не си купувайте боклуци, ще ви излязат златни !!!
                        Тодоре, твоята злоба няма да ме спре, само ще ме забави! Аз като допусна грешка си я поправям. От скоро съм с нов модел(червените), при който всички досегашни грешки са отстранени.
                        Чудно ми е, как за един ден късате два ремъка на UTV-то, и не псуваш производитела, а всичко Българско и родно плюеш с подчеран текст!!!
                        ......и не слагай DONERRE на един ред с тези масовки, че ще ти се обидят
                        Eвгени Филчев

Коментар

Тодоре, твоята злоба няма да ме спре, само ще ме забави! Аз като допусна грешка си я поправям. От скоро съм с нов модел(червените), при който всички досегашни грешки са отстранени.
                          Така е, сигурно са отстранени, но такива като мен ги платиха, ама въпреки всичко се съмнявам, че ти някога ще се оправиш

Нямам никаква злоба, просто искам хората да знаят какво се случва и затова ще започна САМО с факти !
                          Преди година всички се зарадвахме, когато разбрахме, че в България ще се правят амортисьори, по наш вкус, С ГАРАНЦИЯ и най-вече по-евтини !
                          Аз лично купих за две коли, за Митсубиши ( на мястото на серийните) и за Хюндая.
                          Амортисьорите работеха...в началото или първите 50-100 км. После или си на тампони или стават "винкел" - както съм в момента с Мицубишито и всички си лекуваме пясъчинките в бъбреците по асфалта (за черно не споменавам въобще, че ми се плаче).
                          Когато се скапа след два месеца амортисьор на Митсубишито го изпратих по куриер от Самоков, с надеждата, че има гаранция...ДА, АМА НЕ
                          Нямало, защото не е извършил ТОЙ монтажа, сякаш, за да сложиш на заводските места е голяма философия...за унибалите на корем дето се разбиват на 50 км. и струват 25 лева + куриера няма да говоря...
                          Но моите проблеми са нищо в сравнение с Върбанов, където направо се скършиха, дето има две кълбета ( Маратона и Бреслау) дето ги връща десет пъти и всеки път плаща едни цифри за наложени платежи...
                          Мога да разказвам и за другите колеги, но не ми е работа, а и те си знаят и вече са "опарени"

Чудно ми е, как за един ден късате два ремъка на UTV-то, и не псуваш производитела, а всичко Българско и родно плюеш с подчеран текст!!! ......и не слагай DONERRE на един ред с тези масовки, че ще ти се обидят
                          Ето това изказване показва къде са проблемите при Филчев...ще се опитам да ги изредя:

1. Човека, който нарича "масовки" FOX и КИНГ - фирми с милиони бюджети за развойна дейност и опит с десетки години, меко казано е загубил връзка с реалността и местото си под слънцето
                          2. Филчев взема амортисьори от тези "масовки" за да ги копира и смята,ч е така ще се получат нещата...да ама не...явно има и смисъл от материала на детайлите и май не става само с гледане.
                          Последно искаше от Колев да разглобява ELKA Stage 5 (последния крясък в момента и струващи 5000 долара) за да види "какво толкова имали" освен лепенки
                          3. Ако Филчев имаше някаква комуникация с хората и поне се вслушваше, то можеше и да се получат нещата, но той е вечно правия, всичко знаещия, ние винаги сме криви, чуждопоклонници сме, робуваме на марки и неговите са най-добри (нищо, че не работят, важното е , че са български).
                          4. Човека дето не знаеше как да смята пружините и не знаеше още какви настройки правят хората и Върбанов му отваряше очите, как се прави (щото Върбанов знае повече от Филчев) сега щял да извади "подобрени амортисьори Притеснявам се вече сериозно за КИНГ и FOX Ще фалират

Тодоре, твоята злоба няма да ме спре, само ще ме забави!
                          Филчев, аз не тая злоба и омраза към теб, защото това са силни чувства и не си струваш...
                          Страшното е това, което си написал, че няма да те спрат моите писания и си мисля, колко още народ ще плати докато ти се научиш...евентуално...нали ти казах, че моето куче готвач не стана с гледане

И така, всеки сам да си преценява, аз лично ще изхвърля на Филчев творенията и ще си поръчам "масовка" КИНГ и ще ми струва точно колкото на Филчев с "гаранционните" ремонти и куриерите !!!
                          Както казват, "евтино и хубаво има, ама са на различни места"
                          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-06-15, 23:36.

Коментар

......и не слагай DONERRE на един ред с тези масовки, че ще ти се обидят
                            "Масовките" завършват състезанията, а френските уникати DONERE пътуват отново за Франция в чувал за 6 ти пореден път... барем за 7-я успеят на някое "селското състезание" да завършат
                            А може би трябва Филчев да ги монтира и настройва и ще стане работата
                            Аааа... ! Сега се сещам, че може би французите са дъщерна фирма на Филчев !?!
                            Последно редактирано от ники крейзи фокс; 06-06-15, 00:45.
                            crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

....
                              И така, всеки сам да си преценява, аз лично ще изхвърля на Филчев творенията и ще си поръчам "масовка" КИНГ и ще ми струва точно колкото на Филчев с "гаранционните" ремонти и куриерите !!!
                              Както казват, "евтино и хубаво има, ама са на различни места"
                              Пропуснах да кажа, че който желае може да кара колата ми, в Самоков е от 15 юни при Мони Цинцов, а който е от София, може да прескочи до сервиза да Флексовете,.за да види на живо.

Коментар

................................лъжи..............................
                                .............................................
                                .............................пак лъжи............................................
                                ....................................................................................................
                                .........................................дърти лъжи......................................................................................
                                .................пълни измишльотини............................................................................
                                Другарю Христов, чудя се на кой повече ми приличаш, дали на Станишев, или на Манолова! Пак като се замисля, абе ти ги сложи и двамата в малкият си джоб Толкова много лъжи и простотии, дори и на тях щеше да им е неудобно да напишат
                                Над 200 джипа карат с мои амортисьори, нормално е да има поне 20 недоволни, а ти ми говориш за трима!? Дано поне някой да ти плаща за лопаницата, че иначе ще е признак на НЕмъжка злобарщина!
                                Как така стана, че цяла година се вози на "Хюндая" и ми казваше че амортисьорите са перфектни(за това има и свидетели), и изведнъж(като ти отказах спонсорство), стана кисела старица

PS Понеже два пъти спомена за твоето куче, да споделя и за моето;
                                Още като ти видя "представянето" на Дакар, веднага поиска да му купя АТВ, та да отсрами България! Отказах му разбира се, все пак не е кучешка работа да се ходи на Дакар
                                Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X