Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв крик за Гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв крик за Гранда

Преди седмица установих, че моя стандартен крик е строшен. Предния собственик е бил абсолютен палачор, а пък въобще не изглеждаше такъв. Както и да е, така съм купил колата и добре, че не ми се наложи да го ползвам на пътя. Веднага си купих от продавалника един седем тонен хидравличен бутилков крик с 2 телескопа, обаче отново уцелих гредата. Мечо Пух не винаги е прав, че повечето е повече - крика не се събира за малко по купето и трябва да си помагам с двутонния от Метро. Смятам да правя 2 инча лифт, така че този проблем е кажи-речи временен, но предвид размерите на крика смятам, че и ще заема доста място в багажника, а това не ме кефи много. Имам мания за големи багажници и дори смятам в последствие да слагам бутилка на мястото на резервната гума.

Въпроса ми е Вие какво нещатно повдигащо ползате? А пък евентуално ако някой има излишен щатен крик или друг такъв, който ще ми върши работа и ще мога да го завра при резервната гума или под седалката, да свирка.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

От: Какъв крик за Гранда

Ми аз си взех един пет тонен хидравличен за камиони.Малки,до 7,5т.Върши ми идеална работа.Влиза и от преде и от заде /отдолу/ без проблеми.Те тия камиони принципно не са високи.Оригиналния един път го развих до край и така си останА!!!Не ще да се прибере.И са си седи в мазето.На хидравличния съм му направил кашонче омотано яко с тиксо и си седи в багажника.Само гледам да е изправен,в смисъл да не е полегнал.........И те така!!!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Поне се уверихме, че комично малкото фабрично крикче на "Хемито" върши работа...
      Просто се подлага крик "жабка" под самия носач или отзад на моста - има си места за това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:edit-mivka120152422.jpg
Прегледи:1
Размер:130.6 КБ
ID:5661572

Иначе трябва "подемник", щото дигаш-дигаш, а гумите не отлепят:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131727-1.jpg
Прегледи:3
Размер:150.6 КБ
ID:5661573
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Благодаря за отговорите! Значи ще си взема една "жапка" за изпът, пък големия ще си го ползвам за ремонти.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X