Преди седмица установих, че моя стандартен крик е строшен. Предния собственик е бил абсолютен палачор, а пък въобще не изглеждаше такъв. Както и да е, така съм купил колата и добре, че не ми се наложи да го ползвам на пътя. Веднага си купих от продавалника един седем тонен хидравличен бутилков крик с 2 телескопа, обаче отново уцелих гредата. Мечо Пух не винаги е прав, че повечето е повече - крика не се събира за малко по купето и трябва да си помагам с двутонния от Метро.
Смятам да правя 2 инча лифт, така че този проблем е кажи-речи временен, но предвид размерите на крика смятам, че и ще заема доста място в багажника, а това не ме кефи много. Имам мания за големи багажници и дори смятам в последствие да слагам бутилка на мястото на резервната гума.
Въпроса ми е Вие какво нещатно повдигащо ползате? А пък евентуално ако някой има излишен щатен крик или друг такъв, който ще ми върши работа и ще мога да го завра при резервната гума или под седалката, да свирка.

Въпроса ми е Вие какво нещатно повдигащо ползате? А пък евентуално ако някой има излишен щатен крик или друг такъв, който ще ми върши работа и ще мога да го завра при резервната гума или под седалката, да свирка.

Коментар