Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Wrangler

За какво да внимавам, когато купувам Jeep Wrangler . Моля помогнете ми с вашия опит .

От: Jeep Wrangler

И на мен ми е интересна темата, но уточни за кой Вранглер става въпрос. Мен лично би ме интересувала информация за слабите места на TJ, пък бил той 2.4, 2.5 или 4.0
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Радиаторчето на парното и ....,не се сещам за друго

Коментар

Ако много ти е харесал конкретен екземпляр, прежалваш около 100 лв. за репатрак + консултация и караш джипа при дядо Владо. Струва си. Ако проекто-покупката е извън София-София окръг, Перник и околностите , му звъниш по телефона.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

извинявам се че не успях да ви отговоря навреме,става въпрос за модела rubicon do 15 000 lv

Коментар

Здравей, първо прочети малко - например ТУК и виж кой модел в какви версии, с какви двигатели и какво ниво на оборудване излиза. Под модел имам предвид YJ, TJ и JK. Като гледам, че търсиш rubicon(това не е модел а версия на моделите TJ и JK) и с бюджет до 15лв. явно си се насочил към TJ. Друг е въпроса за тия пари, къде ще го намериш точно TJ rubicon, защото такова животно за продажба в България не е се е появявало поне в последната година. За JK с тоя бюджет и дума не може да става.

Уточни се какво точно търсиш - има много информация за Wrangler, включително и много клипчета с обяснения, ако те мързи да четеш. След това питай, не за друго, а защото така няма да получиш отговори.

Успех
            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

за 15 бона Рубикон и аз търся

Коментар

Ако намерите вземете един и за мене, ще ви дам 16000 и за бензинеца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X