Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за джип от десен волан към ляв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване за джип от десен волан към ляв

Здравейте колеги наскоро си купих Джип Гранд Чероки със десен волан и любопитно ми е дали може да му се обърне воланът
    и ако може колко ще струва и какви части ще са ми нужни за това обръщане, предварително мерси.

От: Запитване за джип от десен волан към ляв

3000лв.......поне
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

и много работа . По лесно е да го продадеш и да си купиш ляв волан
      0899 87 87 92 Христо
      Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
      Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
      Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Единствената причина да си причиниш това е закупеният джип вчера да е излязъл от магазина!
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Моите 5 ст...
          Без изобщо да разбирам от американци, но пък съм се сблъсквал с това при други марки, ще ти кажа че единственото смислено обръщане е от кола в добро състояние, и на ниска цена с десен волан, да имаш почти цял донор с ляв.Като и в този случай неминуемо ще отскачаш до морги, или магазини за авточасти.И всичкото това само ако донора е наистина същия-ниво на оборудване, салон, скорости, мотор...и т.н.
          Филма е продължителен и не е евтин.А за можене-може...Дядо ти Владо те е ориентирал.
          И по мое скромно мнение-никога няма да е като заводска такава.Поне си слагам ръка на сърцето-не успяхме в нашите опити.Може би стана на около 90-95%...
          Успех!
          Последно редактирано от Маркони; 22-04-15, 20:08. Причина: Правопис...
          Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
          0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Моят съвет от личен опит не се захващай, ако нямаш опит и възможности да си го направиш сам.Става трудно и след преустройството от някои полу майстори ще се наложат доработки и ще съжаляваш, че не е станало сполучливо.По тази тема са писани много мнения в форума.Преобладават отрицателните становища.Така ,че преценявай !

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vnkj7596.JPG
Прегледи:4
Размер:39.2 КБ
ID:5669731Ако не ти се кара с десен волан, това също е решение
              WJ 4.7 V8 Limited LPG
              0878323151

Коментар

Илиане не забравяй че има и зъбни ремъци па какво ли би станало с верига мммааалииеййй. Извинявам се за спама ама не можах да се сдържа.

Коментар

Със назъбен ремък определено ще е по-добре. Лично аз не бих се захванал с такива трансформации. Моят също е с десен волан, както и предишния ми автомобил, който карах шест години. Съвета ми към колегата е да си го кара така.
                  WJ 4.7 V8 Limited LPG
                  0878323151

Коментар

Преди седмица карах Гранд с нормален волан. Ами доста странно усещане. Явно вече много съм свикнал на десния. Хахахаахах....
                    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

гранда е бил измислен с десен волан. след това по поръчка слагат ляв

Коментар

Ето ти горе долу премеждията че дори и доста повече http://www.subaruclubbg.com/forum/vi...p?f=37&t=19182
                        WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Не може да се обръща волана на гранд WJ , като свалиш таблото и ще видиш, че няма да стане без да режиш цялата конзола и да я заваряш на другия. Двете конзоли са различни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X