Колеги закупих си вранглер 95 година 2.5 бензин , взех го със счупена полуоска като го разглобих се появиха и други проблеми.Диференциала всичко вътре беше заварено и търсих табелка за предавателно число но няма и броих зъбите и те са 37/9 и става 4.111 ако не бъркам и никъде не мога да намеря части намирам диф. със зъби 41/11 , планети сателити касета даже искам цял мост оборудван но след дълги разговори отворих и предния диф. и там зъбите са 41/10 и става точно 4.1 и на предния на табелката така пише казаха ми че трябва преден и заден да са еднакви така ли е или не защото човека от който го взех за втори път къса полуоска и е сменял всичко вътре в диф. и не знам дали е сложил същото като оригинала.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за диференциал на Jeep Wrangler 2.5
Свий
X
-
От: Въпрос за диференциал на Jeep Wrangler 2.5
Мосты Jeep Wrangler имеют передаточные отношения главной передачи:
- с 4-литровыми двигателями: стандартно - 3,07
- с 2,5-литровыми двигателями: стандартно - 4,1 (с автоматической коробкой - 3,73)
Хората са го написали - МОСТОВЕТЕ.... Значи двата моста трябва да са със едно и също предавателно число.
И като следствие от раздатката без МО диференциал, при различни ПЧ се чупи по нещо.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Благодаря за отговорите трябва сега да търся 41/10 за отзад случайно някои да има телефон на някоя морга където може би ще има части звънях на 7-8 морги нямат части като цяло май малко трудно се намират части за вранглери
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеПа 'убаво,че само с толкова се различават,че съм виждал 3,07 отпред и 3,73 отзад.И предния беше станал гладък...
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Ясно еднакви добре мисълта ми е нали и в двата случая при мен е 4.1 но отпред зъбите са 41/10 а отзад са 37/9 исках да разбера дали зъбите трябва да са еднакви отпред и отзад иначе едно и също предавателно число се получава
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнениеСатен
Едит: Между другото имам нови корони и пиньони 3.73, за преден и заден,на някого ако му трябват ще се разберем.
може да ми пишеш или да ми дадеш телефон да се обадя ако има нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от tisho_94 Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите трябва сега да търся 41/10 за отзад случайно някои да има телефон на някоя морга където може би ще има части звънях на 7-8 морги нямат части като цяло май малко трудно се намират части за вранглери0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеДана 60 преден 4.56 отпред и 4.1 отзад ... ето и ефекта върху предния
[ATTACH=CONFIG]789995[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]789996[/ATTACH]0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеОт къде си?
Коментар
-
При такава малка разлика надали ще имаш проблем. Коя полуоска ти е счупена.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеДана 60 преден 4.56 отпред и 4.1 отзад ... ето и ефекта върху предния
[ATTACH=CONFIG]789995[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]789996[/ATTACH]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар