здравейте колеги .проблемът е следният При пущане на климатроника гори компютърът .Минах през доста сервизи ,без да установят от къде е проблема .Имам добри технически познания за автомобилите ,но не за електроника, а проблема изглежда е там .моля ви дайте ми съвети .Ако е възможно ел инсталацията на климатроника на 2.7 cdi .Всеки съвет ще мие от полза .Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с климатроника на jeep 2.7 cdi
Свий
X
-
От: Проблем с климатроника на jeep 2.7 cdi
Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнениеКой компютър гори0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеТоз някой подпален и не достатъчно рано загасен Гранд ли е?......
П.П. може и да е друг сходен0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Гори компютъра в коша под прозореца от страната на шофьора .Колата не е горяла .Имам я от 6 г , и 80 000 без проблеми .компютърът гори когато се пуснат позициите на климатроника .С валих таблото не видях следи горяло .От около година карам с извадени куплонзи на оправлението на климатроника Махнато ми моторчете на клапата от страната на жапката ,, вартя го ръчно,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от muncho75 Преглед на мнениеГори компютъра в коша под прозореца от страната на шофьора .Колата не е горяла .Имам я от 6 г , и 80 000 без проблеми .компютърът гори когато се пуснат позициите на климатроника .С валих таблото не видях следи горяло .От около година карам с извадени куплонзи на оправлението на климатроника Махнато ми моторчете на клапата от страната на жапката ,, вартя го ръчно,,Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Първоначално публикуван от muncho75 Преглед на мнениеГори компютъра в коша под прозореца от страната на шофьора .Колата не е горяла .Имам я от 6 г , и 80 000 без проблеми .компютърът гори когато се пуснат позициите на климатроника .С валих таблото не видях следи горяло .От около година карам с извадени куплонзи на оправлението на климатроника Махнато ми моторчете на клапата от страната на жапката ,, вартя го ръчно,,WG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от muncho75 Преглед на мнениеИзвинявам се за правописа. Трудно ми е с клавиатурата.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар