Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за гранд Чероки какви ....???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за гранд Чероки какви ....???

Колеги купих черока с едни гуми Тойо 15-ки ужас как капне дъжд съм все едно с дрифтачката на синът ми....Искам да попитам какъв е оригиналният размер гуми а и вие какви ще ми препоръчате, няма да се кара офроуд .просто като си ходя на село при нашите там почти няма път.Гранд 4ероки 96 година ларедо 2.5 дизел.
    Последно редактирано от Goblin; 04-03-15, 22:15.

От: Гуми за гранд 4ероки какви ....???

Оригинални те са:225,75,15
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
    Toyota Hilux III

Коментар

Препоръчвам ти нови, не втора употреба! Каквито и АТ-гуми да си избереш все ще ти вършат работа.
      Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

При отворена шофьорска врата трябва да се вижда стикер с препоръчаните от Крайслер размери.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

От: Гуми за гранд Чероки какви ....???

Много благодаря за редакцията на колегата .Извинявам се Че използвам цифрата 4 вместо буква Ч но ответаната буква не ми работи незнайно защо сега съм си копирал буквата(съжалявам главна е) и при нужда ще я пийствам .Не съм в Бг .и там където е паркиран джипа на съхранение . няма кой да изпратя да види какъв е размера на гумите...и затова пуснах темата .Благодаря за отговорите но , аз така и не разбрах какви тоЧно гуми да си купя смешно ми е като проЧетох , Че и джиповете имат летни и зимни гуми....

Коментар

Нови АТ-гуми ще ти решат въпроса за всесезонно каране в продължение на около три години.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от roro_5 Преглед на мнение
              ...... смешно ми е като проЧетох , Че и джиповете имат летни и зимни гуми....
              Ами смей се,явно от смях не можеш да четеш...
              Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от roro_5 Преглед на мнение
                ... смешно ми е като проЧетох , Че и джиповете имат летни и зимни гуми....
                Само паркетниците. Истинските джипове нямат гуми щото си имат галоши... зад волана.
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Благодаря за отговорите !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X