От: Cherokee XJ 98 2.5 бензин - светна ми чека
Открих къде е проблема. Оказа се, че е във веригата на лентовия кабел
. Снощи четох един американски форум и там някой беше писал за един Вранглер със същия проблем като моя. Съветите на към него бяха да откачи конектора на лентовия кабел и да види дали ще има ефект. Първата ми работа днес беше и аз да пробвам това, и взе че се получи. Двигателят работи перфектно. Чека продължава да свети, но предполагам, че като разкача акумулатора и ресетна компа грешката че изчезне. Проблема най-вероятно е във веригата на клаксона (утечка, лоша маса...), тъй като аз нямам нищо друго по волана. Еърбега е на отделен кръг и той си работи (не светят лампи). И така, равносметката е: Повече от месец ядове, нерви и близо 400 лв назад...
Благодаря на всички колеги, които се опитаха да помогнат!
Открих къде е проблема. Оказа се, че е във веригата на лентовия кабел
. Снощи четох един американски форум и там някой беше писал за един Вранглер със същия проблем като моя. Съветите на към него бяха да откачи конектора на лентовия кабел и да види дали ще има ефект. Първата ми работа днес беше и аз да пробвам това, и взе че се получи. Двигателят работи перфектно. Чека продължава да свети, но предполагам, че като разкача акумулатора и ресетна компа грешката че изчезне. Проблема най-вероятно е във веригата на клаксона (утечка, лоша маса...), тъй като аз нямам нищо друго по волана. Еърбега е на отделен кръг и той си работи (не светят лампи). И така, равносметката е: Повече от месец ядове, нерви и близо 400 лв назад... Благодаря на всички колеги, които се опитаха да помогнат!
Коментар