Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместимост на серво апарати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместимост на серво апарати

Здравейте колеги! От известно време съм собственик на grand cherokee wj 4.7 2000г. и досега не ми се е налагало да търся помощ за информация, но за всичко си има първи път. От няколко дена ми се разсвири сервото. Странното е че не ми се втвърдява педала и джипа си спира перфектно, но това свирене ме побърква. То е ясно че ще се сменя и въпроса ми е: Еднакво ли е сервото при всички wj или трябва да търся по номер точно каквото е моето? Благодаря предварително!
    Пс: Търсих из форума за инфо но не намерих нещо конкретно. Предварително се извинявам ако има тема по въпроса ми.
    Никога повече части от "Вест Ауто"!!!
    Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 2000 year

От: Съвместимост на серво апарати

Да не ти свири пистовия ремъка, обикновено като е влажно времето и като е поизносен и почва да свири.

Коментар

Не. И при изгасен двигател, като натисна спирачката присвирва. Сервото е но незмам дали ще стане примерно от wj 2002г. 2.7crd. Според мен би трябвало да са еднакви, но не съм сигурен.

Коментар

Тва което ти присвирва е гумения маншон на сервото , от някаде се е скъсал и испуска въздух, правиго само когато е студено времето като се стопли ще спре да присвирва. По прицип не се ремонтира понеже маншона е отлят заедно с чинията и се лекува с нова чиния ( тенджара (: ). Моето мнение , а и на много майстори специалисти с които съм говорил, е да не го пипаш или сменяш освен ако не те дразни тва да присвирване. Моя гранд така го взех и много се шашках в началото и бях питал даже Миро ( главния диагностик на Балкан Стар Бургас ) , та ми каза да си свиркам и да го карам изобщо да не го пипам, сервото си е наред и тва не е никакав проблем, само дразнител "бил", и аз си го карам вече 3 година и 50000км. зимата присвирва като е студено, лятото не свири и така.

Коментар

Благодаря колега! За сега няма да го сменям, но въпреки това ми се иска да знам дали става от wj 2.7CRD 2002g сервоусилвателя ( тавата, тенджерата) на моя wj 4.7 2000г.

Коментар

Никой ли не знае дали сервото от 2.7crd става за 4.7?

Коментар

Здравей няма да е зле да се представиш , кой си от къде си , има тема за това . А за сервото мога да ти отговоря в понеделник
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                ... та ми каза да си свиркам и да го карам изобщо да не го пипам, сервото си е наред и тва не е никакав проблем, ...
                Не е проблем, докато не сдаде съвсем багажа ...

Първоначално публикуван от evillion Преглед на мнение
                ... въпреки това ми се иска да знам дали става от wj 2.7CRD 2002g сервоусилвателя ( тавата, тенджерата) на моя wj 4.7 2000г.
                От 3.1 стана на 4.0 така че и при тебе е вероятно да е така.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Нормално е наистина, все някога на х......0000000 км. да здаде багажа ама докато не здаде багажа няма да го пипам.
                  За мен е така: Нещо което работи не се пипа.
                  Аи наздраве , че жена ми е направила страшна салата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X