Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Roll Cage за WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Roll Cage за WJ

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
    Забавно го пишеш.
    Забавно ми е също, как в точно определени теми, точно едни и същи хора се опитват да докажат на някой, че това което е видял с очите си не е вярно. И точно за определени дейности. ...
    Искаш ли да споделиш, какво точно си видял с очите си? Щото и на мен ми е интересно какво получава клиентът за 200 лв? Проектиране на клетката, нарязване и огъване на тръбите, пълен демонтаж на салона (седалки, тапицерия, мокети, табло, предно стъкло), евентуално преместване на ел.инсталация и въздуховоди, напасване на тръбите, заварки, и накрая връщане на всичко (което може) обратно на място?

А, за да се върнем към темата, малко картинки за размишление. Изхождайки от собствения си скромен опит на потребител на клетка, от тях се вижда следното:

1. При монтаж на вътрешна клетка със запазване на тапицерията и щатните седалки, горната странична тръба на клетката най-вероятно ще се окаже в неприятна близост до главата на шофьор с ръст около 180 и повече см, с произтичаща голяма вероятност да си блъска главата при качване/слизане и особено при залюляване/друсане на колата при каране по неравен терен.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09012015292.jpg
Прегледи:1
Размер:55.9 КБ
ID:5633750

2. Трудно изпълнимо добавяне на странична защита на клетката поради близостта на тапицерията на вратата до седалката.

Име:09012015293.jpg
Размер:72.0 КБ
ID:5633751

3. Това е нормалното за мен положение на шофьорската седалка. Ако трябва то да се запази, основният ролбар доста ефективно ще блокира възможността за използване на задната седалка.

Име:09012015294.jpg
Размер:67.0 КБ
ID:5633752

4. Тази картинка показва, че при монтаж на вътрешна клетка, крайните въздуховоди най-вероятно са чао

Име:09012015295.jpg
Размер:58.2 КБ
ID:5633753

Опитах се да питам чичко Гугъл за клетка за WJ, обаче той, проклетникът, нещо все ми показваше клетки за ZJ и Вранглери. От малкото на брой резултати за WJ имаше една външна клетка, а останалите очевидно бяха на прежалени коли, от чието купе се разкарват доста (или всички) "цивилни" глезотии. Примерно ей така:

Име:718782d1358522700-rock-ware-4600-wj-img_0400.jpg
Размер:76.4 КБ
ID:5633754

Име:33668994053_large.jpg
Размер:156.7 КБ
ID:5633755
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Искаш ли да споделиш, какво точно си видял с очите си? Щото и на мен ми е интересно какво получава клиентът за 200 лв?
      "Проектиране на клетката, нарязване и огъване на тръбите,...... напасване на тръбите, заварки." - Това получава.
      Но вече не ми се говори за това, така че Моля не продължавайте да питате.

Иначе ето интересно решение, което не заема местата на седалките.

Коментар

http://www.extreme-tuning.bg/

Ей този може да прави клетки и други глезотии , но цените няма да ви харесат .
        ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
        тел. 0889 017703
        0897 516030

Коментар

"Проектиране на клетката, нарязване и огъване на тръбите,...... напасване на тръбите, заварки." - Това получава.
          Но вече не ми се говори за това, така че Моля не продължавайте да питате.

Иначе ето интересно решение, което не заема местата на седалките.

Много ме кефят тези овали по тръбите, особено тези които обикалят нежно задните калници
          Задните места определено са проектирани, за тъщи и свекърви
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Много е добро решението за "пикник" джипка.
            Укрепването също е добро. Каква е грешката ?

Коментар

...... Каква е грешката ?
              В цената.
              Първия отговорил по темата бях аз, питах дали пусналият е има 10 000 и някой много чевръсто ме изтри.
              За успокоение на триещия - не, не се предлагам, не не правя клетки, имам някакъв опит и на базата на него смятам цена в първо приближение.
              Виждаш Нитро, че машината е "разкостена", а това за 200лв. няма как да стане + към горе изброените в различни постове разходи, прибавяме и проектиране.......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X