Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Wrangler JK Rubicon 2013
Свий
X
-
От: Jeep Wrangler JK Rubicon 2013
Филтъра е до рамата под колонката между предна и задна врата(кажи речи средата на джипа) на моя от страната на пасажера, тоест при мен е от дясно аз съм дълга база десен волан. Яко се наведеш под колата ще го видиш проследявайки пътя на горивото.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
100%.Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнениеСигурен ли си че всички Рубикон са с такова предавателно число на мостовете?
Всъщност сега видях, че в USA може да се поръча като опция 3,73. http://www.jeep.com/hostc/bmo/CUJ201...2TR/options.doПоследно редактирано от rusev; 08-01-15, 22:31.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Честито и от мен !Мостовете най-вероятно са 4.1, раздатката на бавни също. На мен гумите ми на сахарата бяха 32ки, без проблем щяха да влязат 33ки. С подходящи уширители ще вкараш може би до 35ци без лифт, поне при мен така стана като поорязах оригиналните уширители. Американците спокойно си карат на 37" с тези мостове. С чипа внимавай, аз брах ядове с DPF-a предполагам и твоя има. Тези фарове при теб ли ги има или ги поръчва от някъде, приличат ми на JW Speaker ? Незнам с каква цел си го взел, но ако не гониш някакви по-хард изпълнения, не лифтвай джипа само смени уширителите и сложи 33-35 гуми, ще запази доброто си пътно поведение и ще си много доволен. Докато е на стоково окачване скорости от рода на 160 по магистрала не са му проблем. Поздрави за избора !
Забравих само да спомена, ако нямаш сложи си ключалка на предния капак, все пак сме България.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
Попаднал си на страхотна находка,честито.Мисля си,че щом ще слагаш по-високи гуми по-добре,че е с по-бавните диференциали.Дори ако минеш на 35 може да ти се наложи да отидеш на 4.56,щом ще се кара и по асфалт. А 33"сигурно ще му дойдат точно с тия дифове.Аз си мисля,че все пак един лифт 2" с плоски фендъри (flat fenders), които дават поне още два инча клирънс ще можеш да втъкнеш едни 35х10,5, или въобще без замисляне 33х12,5, но ще трябва да се разделиш с тия джанти
. Виждал съм JK в подобни окомплектовки,стои страхотно.Като височина на колата идва между 195-200 см. което за джип си е напълно нормално.
Коментар
-
Честито и от мен. Аз като притежател на бившия JK на GoGoSi мога да метна, че с 35-ци ми дава градско в София по копмютър към 18-20, но не го жаля. По резервоар май пак толко ще дойде, че гледам половината го няма за 200 километра, но не знам някой да си купува джип за гората и разхода да му е приоритетен.
Понеже и аз ровя за доукрасяване, ето ти една броня, която във връзка и с бизнеса ти, мисля че ще оцениш подобаващо.
Интересно ми е и решението за фаровете ти отпред, но не ти ли синее светлината?
Коментар
-
Страхотен сайт! Благодаря.Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
Ето за това пуснах тази тема!
Между другото намерих си гуми 33/11,5 R17. Такива:
Някой може ли да каже мнение за тази гума?Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Докато ги карах на Кака, разбрах, че са добри на дрифт и скорости на 200км/ч. Но нищо повече...Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеЕ нали ти дадох такива гуми с ония американските джанти, не ги ли покара да добиеш представа.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар