Зсравейте колеги.
Напоследък, ми направи впечетление, че на черока не му се работи на всички 6 цилиндъра.
Има моменти когато работи нормално, но това е много рядко.
На студено двигателя работи нормално, но загрее ли малко започва да работи на 5 а понякога на 4 цилиндъра - без значение колко я настъпва, не се оправя. Случва се да понамирисва и на суров бензин. Тази миризма съм я усещал даже когато работи нормално. Проверих за течове по горивната система, но нищо не открих.
Зверски тресе когато не работи на 6 цилиндъра и ме е страх, да не строша или огъна нещо в двигателя.
По принцип съм сменил кабели, свещи, палец и капачка. Въпреки че съм ги сменил ги проверих, всичко е нормално.
Дюзите също са нови, но за сега не съм ги проверявал.
Смятам да сменя бензиновия филтър тези дни.
Пръсках и със спрей за почистване на карбуратори - помогна но за момент.
Зачистих палеца и капачката - но резултат нямаше.
Какво да погледна и къде да търся по задълбочено за да реша този проблем?
Благодаря ви за вниманието, колеги.
Напоследък, ми направи впечетление, че на черока не му се работи на всички 6 цилиндъра.
Има моменти когато работи нормално, но това е много рядко.
На студено двигателя работи нормално, но загрее ли малко започва да работи на 5 а понякога на 4 цилиндъра - без значение колко я настъпва, не се оправя. Случва се да понамирисва и на суров бензин. Тази миризма съм я усещал даже когато работи нормално. Проверих за течове по горивната система, но нищо не открих.
Зверски тресе когато не работи на 6 цилиндъра и ме е страх, да не строша или огъна нещо в двигателя.
По принцип съм сменил кабели, свещи, палец и капачка. Въпреки че съм ги сменил ги проверих, всичко е нормално.
Дюзите също са нови, но за сега не съм ги проверявал.
Смятам да сменя бензиновия филтър тези дни.
Пръсках и със спрей за почистване на карбуратори - помогна но за момент.
Зачистих палеца и капачката - но резултат нямаше.
Какво да погледна и къде да търся по задълбочено за да реша този проблем?
Благодаря ви за вниманието, колеги.
Коментар