Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукан радиатор 4.7 WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спукан радиатор 4.7 WJ

Здравейте колеги, вчера ми се спука радиатора по време на разходката ми из стара планина и едва едва успях да закрепя положението при едни майсторчета в Казанлък го залепихме колкото да мога да се прибера до Велико Търново, но като спряхме на Предела да почине на изгасен двигател видях че пак има лек теч....
    Днес погледнах в мобилето и има само 2-3 на части и не се знае дали имат радиатор и в какво състояние са... Моя майстор директно ми препоръча нов но утре ще видим цени.
    Препоръчайте ми от къде да си взема, колко струва горе-долу и само от v8 ли пасват ?

От: Спукан радиатор 4.7 WJ

Аз лично бих сложил нов. До колкото знам има няколко модела, по VIN номер излиза точно какъв е
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Днес заръчах нов, но заради празниците чак в петък сутринта ще е тук... В 1 сайт намерих за 199лв. -51% намаление но и там беше с поръчки, чакане трябваше номера да сверявам ако не пасне да го връщам и т.н. и оставих на сигурният 350лв...

Коментар

Аз го сменях преди два месеца на моя V8, то какво ли не смених вече по тоя джип, та го взех за 230 лева от Евро 07, цената е със всички възможни отстъпки, радиатора е много хубав, немско производство, доволен съм от покупката.
        TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Надявам се и моя да е хубава марка... Има в нета за 200 и 270 но не ги знам кви са що са и бяха с поръчка поне седмица и ако не паснат трябваше да ги върна без след от употреба ... Не знам дали има вариант да не пасне, едва ли има разлика в радиаторите на v8 ....

Коментар

Абе те колите V8 са си еднакви, ама това което идва не е оригинал от 1300 лева, а ширпотреба за 300 лева, и често има дребни несъответствия, които са лесно поправими с една ножовка, ще видиш като ти дойде, няма начин да пасне без насилие и подрязване.
            TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от ilianjo Преглед на мнение
              ... Не знам дали има вариант да не пасне, едва ли има разлика в радиаторите на v8 ....
              Има, виждал съм 100% огледален. Нямам идея на какъв джип се слага....
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X