здравейте,някои поглеждал ли е този черок.*** без линкове към обяви *** ако някой може да си каже мнението
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
питане
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: питане
Нищо хубаво няма в тоя курникНа 6500лв беше първоначално.
ЦЕЛИЯ беше очукан и ожулен, на зарче, нямаше здрав детайл- брони, калници прагове, но беше целия червенТази кола е Лимитед, тоест цялата трябва да е боядисана в един и същи цвят.
Заигравката със спрей е дело на джамбазина и е усрала колата- за пребоядисване е, щото това като почне да се люпи след няколко автомивки.... не ми се мисли
Гледам че и таванът е намазан в черно..... смятай.
Обявените километри 194'000 са поне двойно в повече, волана е ждреб- имам снимки на волан на реални 180'000км ще ти го покажа по-долу
Освен това кола с газ от чужбина- не те съветвам, там не слагат газ като нас българите- да ходим на кафе или на риба, там слагат газ ако карат много.
После конкретно като екземпляр- от най-първите, с прозрачните стъкла, с гадния махагон, без "Quadra drive".
Лично на мен хич не ми харесва, още повече, че видях обявата и колата в първоначалния и вид.
Ето ти волан на WJ на 180'000км - здрав изпънат в цвета на салона с оригиналните шевове и цвят, с леки следи от употреба
Последно редактирано от АлКБ; 19-12-14, 22:33.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Коментар
-
От: питане
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениегледах го,направо е много е зле.и раздадката не функционира и повечето неща не работят
Читав гранд 4.7 Лимитед за тия пари, че и с газ...... просто НЯМАJeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар