Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за демонтаж на фар на WJ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за демонтаж на фар на WJ!

Левия фар се вади напред без проблем по познатата схема. Десния фар обаче е като залепен и не се откача, дърпам го с доста сила напред, но не ще да излиза от леглата на ябълките. Пробвах в горния край с отвертка, но пак няма успех, а и това не е по схемата. Страх ме е, че ако приложа повече сила от това ще има щети, защото пластмасата отзад видно се огъва. Не си спомням точно този фар дали съм го махал, от както я имам колата само един преден мигач съм сменил, та по-скоро не!

А и между другото изваждам дългия болт преди да почна да дърпам, ако някои има съмнения за това!

Някои да е имал подобен проблем?

От: Съвет за демонтаж на фар на WJ!

Ами, това си е "схемата" на вадене. Понапръскай го с нещо, ако можеш да навреш "човка" на спрей там. Виж все пак да не е побългарено някъде.
    Аз преди време, го играх същият филм, но със смяна на крушка за късите. Докат` не понапръсках с WD40 - нЕма вадене от цокъла...
    Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
    Toyota RAV4 XA10 3S-FE
    Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Хм. Аз съм със ксенон и се наложи да сменях крушка на десния. Извадихме всички карантии отзад - разкачихме кутията за бушоните и извадихме акумулатора със стойката... Тъпо, ама стана...
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Благодаря и на двамата! Не смятам да е побългарено или по-скоро поиталено!
        Първото нещо за коет си полислих беше WD40, a второто, че няма как да уцеля точно гнездата, но с повечко уливане може и да стане! Хич не ми се ще да разглабям за такава дреболия, все пак смятам сам да си подменям крушките!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
          Първото нещо за коет си полислих беше WD40, a второто, че няма как да уцеля точно гнездата, но с повечко уливане може и да стане! Хич не ми се ще да разглабям за такава дреболия, все пак смятам сам да си подменям крушките!
          Ако можеш да свалиш леко подкалника и да надникнеш от там с едно фенерче, незнам дали няма да има видимост поне към долната щипка.
          WG 2.7 CRD

Коментар

загрей с топъл въздух ябълките
            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
              Ако не си ги сменил ела за смяня на крушки пари не взимаме само за самите крушки
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X