Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за колонките на Grand ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за колонките на Grand ZJ

Здравейте,
    Имам проблем с 2 от колонките на jeep-a, някой може ли да ми каже с какви мога да ги заменя, дали има разлика между тази в предната и задната врата и какви размери са?

Re: Въпрос за колонките на Grand ZJ

Можеш да ги замениш с всякакви колони, които ще паснат на мястото на старите. Аз на моя отпред съм с кръгли говорители на Hertz, а на задните им сложих нова мембрана, че старата беше скъсана. Диаметъра на предните е 165мм, мисля че задните бяха малко по-големи.
    Последно редактирано от Svetlozar Stankov; 07-12-14, 19:26.
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Въпрос за колонките на Grand ZJ

Грандовете идват в три изпълнения говорители според линията на оборудване - 4, 8 и 10 говорителя, като 10 са само при 5.9 и Orvis окомплектовка; при тях има Soundbar в задната част на тавана. При изпълненията с 8 и 10 колони има допълнителен усилвател на Infinity под задната лява седалка.
      Досега не съм срещал изгоряли колони, но на почти всички Грандове им се разпадат трептилките на колоните. Колегата verter навремето пръв направи интервенцията и срещу 10-15 лева на колона стават като нови. Характерното при изпълнението с усилвател е, че колонките на Infinity са по 2Ohm и във фабричното радио има предусилвател. Навремето единствените подходящи 2-омови колонки, които намерих по магазините, бяха JBL GTO-6528S. Паснаха идеално и съм доволен, едната каросерия беше без фабричните говорители.
      Ако си с 4 говорителя, би трябвало да стане всеки 6.5" говорител по вкус и бюджет
      ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

От: Въпрос за колонките на Grand ZJ

мерси с 4 е да

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X