Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ, проблем скорости Гранд Чероки 2.7CRD 2004г. не включват

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ, проблем скорости Гранд Чероки 2.7CRD 2004г. не включват

Първоначално публикуван от vivanov Преглед на мнение
    ........................... че този джип нямал отделен торкконвертер, била нормална 5степенна скоростна кутия...
    Точно нормалната 5-степенна кутия ИМА торк!

Коментар

Здравей Емо, както говорихме вчера и каза, че проблема е може би в хидросъединителя...говорих със сервиза и те ми казаха, че този джип нямал отделен торкконвертер, била нормална 5степенна скоростна кутия...модела е 2.7crd първа рег..11.2003g. мога да дам VIN, ако ще ти помогне.
      За сега им казах да не свалят скоростите, а търсят щуцери и да я надуят през мозъка.
      Щом в този сервиз не знаят че автоматичната скоростна кутия има торкконвертор , дали ще свършат работа ?
      А , и щуцери няма да намерят .....!
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

че този джип нямал отделен торкконвертер,
        Много рядко, ама действително много рядко си позволявам да съм груб.......идиот занеш какво значи.
        Звънни утре след 11.00 българско време, поне малко да си поговорим за скоростни кутии, торкконвертори и живота......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравей колега
          И аз имам абсолютно същия проблем със скоростната кутия обаче на 3.1 двигателя
          Когато дам D и подавам газ и нищо, вдига някакви обороти и изведнъж подскача и тръгва. После почна да не иска да ми включи 4та, трябваше да вдигна над 3000 оборота на 3та да я засиля, пускам педала на газта и усещам кога включва 4та и си подавам леко газ и си тръгва. След това почна със круиз контрола да ми прави тоя проблем, когато задържа копчето да увелича скороста и сменя на долна предавка и оборотите на прекъсвач. Другото е че и на задна също го прави тоя проблем.
          Всичко беше ок и тоя проблем се появи точно към 500-1000 километра след като смених маслото на скоростната кутия. Говорих със един познат който работи във сервиз за АСК във варна и ми каза, че трябвало да се смени маслото със по-рядко и каза че срещу 2000 лева ще го направят(да да 1/3 от цената на колата е това бе).
          Гледах после по дискавъри онова предаване "Да продадеш колата си" и там имаха на някаква кола същия проблем и оня високия рошавия обясни, че маслото което е сложено е прекалено гъсто и сложи по-рядко и всичко се оправи.

Коментар

Гъсто-рядко, дрън-дрън. Маслото си има спецификация и по "Крайслер" тя е 9602. Марка без значение. Със смяна на масло не става. Кутията ти има фрикционни дискове и различни уплътнители, които на няколко стотин хиляди се износват и се сменят. 2000 лв труд и материали за читав ремонт в бял сервиз е нормална цена.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
              Напиши грешките да видим.
              Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
              Абсолютни глупости!! ........
              Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
              Щом в този сервиз не знаят че автоматичната скоростна кутия има торкконвертор.........!
              .........нямал отделен торкконвертер, ........нормална 5степенна скоростна кутия......... да я надуят през мозъка..........
              'ми няма как да ви се помогне. Опитаха хората.
              Баси.
              Къде ги намирате тия сервизи, бе?
              То бива, бива, ама това вече е за друг раздел.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Не знам.
                Не разбирам толкова, аз това видях, това казвам и не съм си и играл, тя колата не се кара, а седи като паметник пред нас.
                А тея 2000 лева е само за смяна на маслото...

Коментар

Първоначално публикуван от ExtracFFS Преглед на мнение
                  А тея 2000 лева е само за смяна на маслото...
                  Поне математика си учил предполагам!! 8л.х 25лв.ATF+4=?

Коментар

Искрено се надявам тая цена да ти е обявил за цялостна реставрация на кутията!!! А не само за смяната..?
                    R 727cc BB KIT
                    ZJ V8
                    WK2 V6

Коментар

Не не маслото само да сменил
                      С някаква специална машина вкарвали маслото под налягане от едната страна а от другата излизало старото
                      И ми вика нали, че било най-добре така защото имало разни малки каналчета, които се запушвали и не излизало цялото старо масълце.
                      И ми стана интересно та попитах за цена ( по мои груби сметки всичко ще излезе към 500 лева) е да ама не като ми каза 2000 и изцъклих едни очи

Коментар

Хахахахаха, кажи му да си смени маслото в главата за тия пари Дори в балканстар за тази услуга със тази flush машина ми взеха около 150- 200лв по спомен за маслото в кутията... АХахАХАХахах леле, как 2000, тия са за затвор
                        R 727cc BB KIT
                        ZJ V8
                        WK2 V6

Коментар

Скоро и аз се сблъсках с този проблем и все още търся причината.

Един колега е разнищил възможните проблеми:
                          https://translate.google.bg/translat...a%2F&sandbox=1

От немски форум, с решен подобен проблем:
                          http://www.jeepforum.de/topic/85488-...ebe-wg-27-crd/

Този продава въпросните платки с доживотна гаранция, но нямам идея дали е читав:
                          http://www.jeepswj.com/

Поздрави и весели празници.

Коментар

Цитат от последният линк: "Вашият Джийп ще бъде изпратен за скрап, преди платката ни да даде дефект"...
                            Последно редактирано от paradox; 26-12-14, 22:13.

Коментар

Довери се на Дядо Владо , обади му се и се разберете кога да я закараш ,там всичко тръгва пали и върви , имах проблем с паленето 3 години смених всичко бях няколко пъти в балкан стар и нищо , минал сам през повече от сто сервиза низ цяла България и половина Македония , истинския разбирач на твоя джип е Дядо Владо, минаваш тънко и без лъжи и измами , пожелавам ти късмет а при дядо ще го намериш ! ! !

Коментар

То там и други екстри има, ееееее
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X