Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мненние за джип чероки 2.1 дизел 1993г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мненние за джип чероки 2.1 дизел 1993г.

Здравейте всички, които четете тази тема. Бих искал вашето мненине за въпросната джипка, защото един приятел пенсионер иска да си я купи, а аз не знам как да го разубедя. Аз карам гранд чероки лимитед WJ 4.7 и нямям мнение за горепосочения. цената му е 3600лв. , което за мен е прекалено.
    Моля за вашето мнение. Благодаря.

От: мненние за джип чероки 2.1 дизел 1993г.

Зa тия пaри трябвa дa е много слънчево товa чероки.
    Пенсионер кaзвaш, aко не се кaтери никъде ще му върши рaботa, но зa продължителни изкaчвaния моторa е много слaб. Слaб е и зa кaрaне нa дълго с нaд 100км/ч.
    Имaх тaкъв джип и го издържaх по-мaлко от годинa, при товa беше вторa колa, не основнa. След товa.... пише го в подписa ми
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
      ... Слaб е и зa кaрaне нa дълго с нaд 100км/ч. ...
      Един приятел не ме послуша, и после ходих да го прибирам от магистралата, че една биела беше излязла да види кой идиот кара ...

Колата после така я и продаде за дребни пари със строшения мотор, че не си струваше да се наливат пари в подмяна.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

джипа бил с климатик, кожен салон и всичко по него работело. на човека му трябва за лов. И все пак ще го разубеждавам, защото парите ми се струват много. Благодаря за отговорите.

Коментар

Първоначално публикуван от matorsko6 Преглед на мнение
          джипа бил с климатик, кожен салон и всичко по него работело. на човека му трябва за лов.
          Кожения салон и климатика от деретата в гората няма да го изкарат

Коментар

Докарай го да хвърля едно око ( или на лични дай линк). Ако машината е някоя като моя "автобус" ....... ама такива излизат много рядко
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Още веднъж благодаря на всички.Човека най- накрая се отказа от джипа и продължава с търсенето. Свършихме добра работа.

Коментар

Оценявам предложението и благодаря, за което но вече разубедих човека и сега си търси нещо друго. Свършихме работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Един приятел не ме послуша, и после ходих да го прибирам от магистралата, че една биела беше излязла да види кой идиот кара ...

Колата после така я и продаде за дребни пари със строшения мотор, че не си струваше да се наливат пари в подмяна.
                  Що така?!??! Аз лично съм поставял високоскоростни рекорди с бившия ми 2.1ТД от порядъка на 120-130 и абсолютния максимум 140км/ч но за кратко време, най-добре му беше до 100км/ч а видеше ли баир... олеле майко Нервите ми изпили при едно пътуване до яз Сопот 4 човека, въдици+ багаж до тавана + 320л бокс на тавана... е питай ме какво ми беше по баирите на Витиня
                  Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                  Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Преди 10-ина години, още бях студент един колега имаше точно такъв 2.1. Общо взето само добри впечатления, но беше много запазен, 140 не му бяха проблем. От келешлък обаче го смени със ZJ 2.5 VM...Да продължавам ли?
                    Обаче преди 10 години е била 14г. кола а сега е 24г. и си е съвсем ретро, няма спор!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X