ако на някой му трябват такива да не бърза да си дава парите.Вчера видях в магазин за мебелен обков същите по размер и нютонметри на цена 5лв. бройката. използват се за вратички на шкафове.Другата седмица ще си купя и ще пиша за резултата. А дотогава търпение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
амортисьори за капак на WJ
Свий
X
-
От: амортисьори за капак на WJ
Фабрините са 500N, което са около 50кг директно върху тях. При лост от първи род(капака) и амортисьор хванат на 1/4 от рамото това са ~12кг може би. Което е ок имайки предвид и теглото на саия капак, което ти помага за да го затвориш. Ама вратичка на шкафче.....може би са от шкафчета на някой фитнес. Иначе на мен ми ги прати Savador от форума. Върти ми се в главата някакви 20лв. и Алфа 156 като аналог/първозточник.
WG 2.7 CRD
-
Могa дa ви нaмеря зa зaдния кaпaк нa WJ, чисто нови с 1г гaрaнция зa 37лв/бройкaтa.
И aз минaх през бaя лутaне, чудене, вaриaнти зa поръчкa, но нaкрaя ги нaмерих.
Който се интересувa дa пише нa ЛС.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Вчера обиколих три магазина в Силистра и на трите намерих полски на по 41-42лв с доставка на другия ден.В онлайн магазините положението е същото но не мога да намеря за задното стъкло никъде.Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
Subaru Forester 2.0 d 2010
Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011
Коментар
-
А как стои въпроса за амортисьори за заден капак на WK?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
не смагнах тази седмица да пробвам амортисьорите от шкафчето, но другата седмица със сигурност. Иначе тук във Враца намерих магазин, чисто нови за 15лв.бройката.Това беше пролетта.Тези са ми последната грижа та затова не бързам.Но ще се завлека дотам и ще попитам за такива и за заден капак.
Коментар
-
От тези мебелните нямаше ли и такива с повече нютона, които са за повдигане на по-големи матраци? Те дали няма да станат?Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар