Здравейте отново,днес се сблъсках с неприятен проблем при преминаване с "висока скорост" 50км през залят от вода 20см дълбока пътен участък,по средата на препиятствието трябваше да направя остър завой,но волана беше супер тежък все едно карам стар зил с меки гуми.Забелязъл съм че лекичко се опитва да спира при завиване с ниска скорост,дали проблемите са свързани и се отнасят към раздатката?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Затягане на волана
Свий
X
-
От: Затягане на волана
Аналогичен случей у наше село! Това се случва заради сравнително широкия отвор точно под ролките/ремъка и преминавайки през локви/кал/пясък там се качват пръски и песъчинки, които карат ремъка да приплъзва и да не върти за момент хидравличната помпа. По-късно се появява свирене около ремъка, дори и на сухо, а накрая блокира и обтегача. Този месец смених третия обтегач и втори ремък за 2 год. и 25к км. Търся/и решение за кора под ролките/ремъците!WG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеИмаш ли каре на кормилната рейка в коша на двигателя?Grand Cherokee(wj)2.7crd
Коментар
-
Първоначално публикуван от 318is Преглед на мнение.Но след кратка телефонна консултация....
Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеДоведи го да видим какво му е.спомени какво си открил .......
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеАналогичен случей у наше село! ......Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Баш. На мен ми се счупи само ролката и аз смених само нея. Предполагам малко след това е блокирал обтегача с полуопънат ремък и една капка вода между ролка на помпа и ремък е достатъчна да падне налягането. Двигателя е без значение. Всичките са надлъжно разположени и с достъчен отвор точно под ролки/ремъци. Мислете за кори! Фабричната е $150+ без доставка от щатско. Аз си взех една 2мм неръждавейка 40/100см, но нямам условия за монтаж и експерименти, а по сервизите всеки ми вдига рамене и не му се занимава. Ситуацията съм я описал тук. В тази връзка да попитам дядо Владо - един такъв кръжок със скари/бири влече ли го?Последно редактирано от imarh; 15-11-14, 11:01.WG 2.7 CRD
Коментар
-
Днес направих тест с маркуч,вода,обилно поливане на ремъка(който всъщност е нов на 400км) и един помощник който да върти волана на място при запален двигател.Резултата беше красноречив оцъклен поглед,пот по челото и репликата "ни мърда ба".И аз започвам да следя развитието на тнтм начинанието -кора под ролките.Grand Cherokee(wj)2.7crd
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение..... В тази връзка да попитам дядо Владо - един такъв кръжок със скари/бири влече ли го?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеВ тази връзка да попитам дядо Владо - един такъв кръжок със скари/бири влече ли го?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар