Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с парно на 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с парно на 4.7

А ако ти се занимава, просто изхвърли "таралежа" и свирни на някой познат електронкаджия да ти го направи както трябва. Не знам дали ще ти е по-евтино, но по-надеждно - със сигурност.
    Ей, мислех си, че само по немските кошници ги слагат такива боклучави...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от ilianjo Преглед на мнение
      Парното отново спря да работи, явно този таралеж е за смяна... Знаете ли къде мога да го намеря ? в интернет не можах да намера чероки на части ....
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...92#post1257792
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Свалихме "таралежа" оказа се че към таралежа има ток, от него нататък няма...Какво да го правя ?
        Знаете ли как се казва точно да почвам да търся по моргите ( в моя регион ВТ не съм виждал джипка на части, камоли чероки )
        Тия "таралежи" обикновено имат термозащита. Изглежда като резистор в метален корпус. Обикновено гори поради недостатъчно охлаждане заради задръстен филтър за въздуха в купето. Поне при немските кочини е така. При френските е с транзистор, който се управлява от степенния регулатор на таблото. И в двата случая ремонта е елементарен, освен ако американците не са измислили коренно различна и неизвестна система по извънземна технология.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Не могат да намерят този артикул в системата ....

Коментар

Намерих в 1 търновска морга за 60лв. добра ли е цената ?
            А в евро 07 никога не са го имали а го предлагат в сайта им, казаха че и не могат да ми го поръчат ...

Коментар

Сега открих 2ри проблем... Пасажерската стелка се е понамокрила бая и пода под нея също така и нивото на антифриза от coolant кутията е паднало доста.. Предполагам някак си там е отекъл но мокета към таблото нагоре вс. си е сухо ...

Коментар

и моят беше така.Когато го спирах под наклон с предницата надолу и валеше се пълнеше много.оттогава го спирам на равен терен при валеж и нямам никакъв проблем.Мисля проблема беше, че ми липсваше копче на лайсната под вратата на прага и оттам под наклон влизаше вода.

Коментар

Парното отново спря да работи, явно този таралеж е за смяна... Знаете ли къде мога да го намеря ? в интернет не можах да намера чероки на части ....
                  В мобиле търси чероки на части, грандове има колкото щеш, сигурно има и черокита. 👍
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
                  Subaru Forester 2.0 d 2010
                  Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

И аз съм с проблем.
                    При мен се получи следният парадокс. Половината страна духа горещо, другата половина студено. Ама жената да му мисли.......това в кръга на майтапа.
                    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                      И аз съм с проблем.
                      При мен се получи следният парадокс. Половината страна духа горещо, другата половина студено. Ама жената да му мисли.......това в кръга на майтапа.
                      Не е парадокс, а стандартния проблем с клапите. При мен беше наопъки - откъм мен жега, откъм жената - студено. Ама беше през лятото ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой да знае майстор в София, който може да свали таблото и ремонтира клапите? Не би трябвало да е трудно според това филмче: https://www.youtube.com/watch?v=X4--v8t_p-E

Въпросът е да има инструменти, опит и желание да се занимава с това?

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Не е парадокс, а стандартния проблем с клапите. При мен беше наопъки - откъм мен жега, откъм жената - студено. Ама беше през лятото ...
                          Миналата зима го играх този филм. Свалих таблото, ново радиаторче, реновирах всички клапи, смених дунапренчетата и т.н.
                          Може ли да не е механичен проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
                            Въпросът е да има инструменти, опит и желание да се занимава с това?
                            Ако имаш клапи....
                            Може, гори ел мотор, електроника, куплунги ръждясват.....но чупи се и вала м/у клапата и мотора и т.н.
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Миналата зима го играх този филм. Свалих таблото, ново радиаторче, реновирах всички клапи, смених дунапренчетата и т.н.
                              Като си реновирал клапите, моторчетата сменя ли? Провери си климатроника за грешки, той ще ти каже къде е проблемът.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Като си реновирал клапите, моторчетата сменя ли? Провери си климатроника за грешки, той ще ти каже къде е проблемът.
                                Не съм проверявал за грешки, защото не знам как.

Мисля, че намерих обяснение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X