Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся заден мост DANA 35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся заден мост DANA 35

Около 300 кинта е монтаж на заден. Но това е най-малкият проблем. По-големият е да намериш правилният майстор, май не са много, дето се занимават с диференциал.

Коментар

Re: Търся заден мост DANA 35

Ами значи остава търсене само на цял мост, или поне касета само, ама с правилното предавателно число. И аз съм чел, че много малко майстори се захващат да правят подобни упражнения.
      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
      0886/872-646

Коментар

Майстор има ако ти трябва тел. свиркай ..
        Д-р Марин–Dentist
        Wrangler:4.0L :))

Коментар

От: Re: Търся заден мост DANA 35

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
          Ами значи остава търсене само на цял мост, или поне касета само, ама с правилното предавателно число. И аз съм чел, че много малко майстори се захващат да правят подобни упражнения.
          Колега, май не си наясно, на касетата си слагаш твойта корона и предавателното число си остава същото, но понеже касетата е друга се регулират контактните петна и всичко е О.К.
          Почети малко, пообразовай се по темата, реши кое те устройва като пари и какво ще правиш.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Re: От: Re: Търся заден мост DANA 35

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Колега, май не си наясно, на касетата си слагаш твойта корона и предавателното число си остава същото, но понеже касетата е друга се регулират контактните петна и всичко е О.К.
            Почети малко, пообразовай се по темата, реши кое те устройва като пари и какво ще правиш.
            Да, колега, това го разбрах. Ако скоро не се намери мост с правилното число, ще трябва да се възползвам от майстора на колегата zaggi, тъй като имам намерен мост, но с различно предавателно число.
            0886/872-646

Коментар

Какво ти е предавателното число?

Коментар

Re: От: Търся заден мост DANA 35

Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
                Какво ти е предавателното число?
                3.73
                0886/872-646

Коментар

Имам почти нова корона и пиньон за дана 35 с такова число.Почти нови,защото са на около 1000 км.Имам и за дана 30,преден.

Коментар

Благодаря ти колега, ще го имам в предвид.
                    0886/872-646

Коментар

Все още се търси мост колеги, някой дали няма да има закътан такъв някъде ?
                      0886/872-646

Коментар

Мостът е намерен и вече монтиран. Модераторите може да затварят темата
                        0886/872-646

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X