Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lokka Locker

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: От: Lokka Locker

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
    С монтиран блокаж на DANA 30, не може да се кара на сух асфалт с активирано 4х4. Включва се само извън пътя или при заснежен и хлъзгав асфалт. А, като не е включено 4х4, практически блокажа не работи и няма никаква разлика в управлението.
    Колега за Паджеро 2 има такъв блокаж.А паджерото има 4х4 за движение по асфалт.Смятате ли , че след монтажа на Локата тази възможност отпада,или нещо не точно така както го обяснявате?

Коментар

Re: Lokka Locker

На това не мога да ти отговоря, най-добре ще е да питаш направо производителя...
      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
      0886/872-646

Коментар

От: Re: От: Lokka Locker

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
        С монтиран блокаж на DANA 30, не може да се кара на сух асфалт с активирано 4х4. Включва се само извън пътя или при заснежен и хлъзгав асфалт. А, като не е включено 4х4, практически блокажа не работи и няма никаква разлика в управлението.
        Аз често карам по черни пътища с 50-60-70 кмч с включен преден мост. Ако имам такъв блокаж отпред, ще трябва ли да подбирам само прави пътища?
        Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

От: Lokka Locker

Надявам се да не се счете за провокация поста ми, но няма как да не попитам:
          Четохте ли мненията на хората за тези неща? Знаете ли + и - им?
          Отскоро съм в 'темата' офроуд и може да бъркам някъде (извинете ме ако е така!), но системата с две ръчни не е ли по-добра от тази щракалка(на заден диф)?
          Системата с клапани на всяко колело не е ли по-добра от тези щракалки (на преден и заден диф)?
          За цената да не говорим!
          Jeep Wrangler TJ 2.5
          Rav4 2.0 VVt
          TLK J120 4.0

Коментар

Колега,дай контакти за DANA 35 която продаваш.

Коментар

Здравейте колеги. Замислям се и аз за монтаж на Локка блокаж на задния диференциал на Тойота Лендкрузер 7-ца. Притеснява ме обаче следната забележка в сайта : " All gears, plates & springs removed". Какво означава това някой може ли да ми обясни? Кои пластини, предавки и пружини се махат??Труден ли се очаква да бъде монтажът?
              Благодаря предварително.

Коментар

Re: Lokka Locker

Ами, това най-вероятно означава, че се махат сателитите и планетите и ако има някакви дистанционни шайби и т.н. и се слагат тези от комплекта на Локка. Монтажът попринцип е елементарен, стига нещо друго да не се закучи. Ако имаш някакви въпроси звънкай - 0886872646, ако мога ще помагам.
                Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                0886/872-646

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X