Изключително съм доволен. На пътя няма абсолютно никакви грижи в града и извън града, управлението е абсолютно същото, както преди да го сложа. Е, все пак трябва да се има едно на ум на хлъзгаво. А извън пътя е уникално. До сега нито един път не е отключил при напън. Перфектно решение за не-състезателен джип.
Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
0886/872-646
Доставката е около 30 долара, след това трябва да се плати ДДС и по спомен, ако цената е над 300 долара, трябва да се плати и мито. Ако искаш звънни и ще ти обясня аз как взех моя. 0886872646
Добре бе, тези които монтирате на предния мост DANA 30 - прави ли някаква разлика? Какво се получава с управлението докато е блокиран дифа, смело ли си карате по афсалт? На мен ми се вижда лудост това. Ама не съм пробвал.
Откъде мога да намеря отворена касета за DANA 35 - и ако я намеря, кой може да я сложи - не трябва ли напасване на контактните петна на тоя мост при смяна на касета, ако да - кой може да го направи читаво?
Добре бе, тези които монтирате на предния мост DANA 30 - прави ли някаква разлика? Какво се получава с управлението докато е блокиран дифа, смело ли си карате по афсалт? На мен ми се вижда лудост това. Ама не съм пробвал.
С монтиран блокаж на DANA 30, не може да се кара на сух асфалт с активирано 4х4. Включва се само извън пътя или при заснежен и хлъзгав асфалт. А, като не е включено 4х4, практически блокажа не работи и няма никаква разлика в управлението.
0886/872-646
Откъде мога да намеря отворена касета за DANA 35 - и ако я намеря, кой може да я сложи - не трябва ли напасване на контактните петна на тоя мост при смяна на касета, ако да - кой може да го направи читаво?
Само касета трудно ще намериш. Възможно е от някоя морга. Трябва да се напасне, къде... в Русе знам за такъв човек, за който ми казаха че разбира и си върши добре работата.
0886/872-646
Коментар