Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачки на WJ

Здравейте, тази сутрин забелязах, че когато натисна спирачката, се чува едно фучене ( все едно изпуска въздух ). Това се случва когато джипа е на място. Според мен е от сервото. Някой ако има опит с това, нека сподели. Джипа е WJ 1999 g. 4.7 V8. От Видин съм. Благодаря предварително.
    WJ 4.7 V8 Limited LPG
    0878323151

От: Спирачки на WJ

Да, от него е. Писал съм някъде по въпроса.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря, от самото серво или може маркуч някой да се е спукал. Май без канал няма как да установя
      WJ 4.7 V8 Limited LPG
      0878323151

Коментар

Първоначално публикуван от iliank Преглед на мнение
        Благодаря, от самото серво или може маркуч някой да се е спукал. Май без канал няма как да установя
        Не е маркуч. От вътрешната страна (под таблото над краката на шофьора) има един маншон, който с времето сдава багажа и да изпуска. Обикновено започва като е студено и се е поодървила гумата. С времето проблемът се развива и съскането при натискане на спирачката се засилва, като в един момент може да започнат и да играят оборотите на празен ход. Лекува се обикновено със смяна на цялата "тенджера".
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Явно е така, това го имаше само сутринта, след това през деня изчезна. Значи започвам да търся "тенджера"
          Благодаря за компетентните разяснения!
          WJ 4.7 V8 Limited LPG
          0878323151

Коментар

Явно е така, това го имаше само сутринта, след това през деня изчезна. Значи започвам да търся "тенджера"
            На моя му сложих втора употреба от WJ с 3.1 дизел, че маншонът беше сдал багажа точно предколедно и поръчка от Щатите щеше да отнеме много време.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз ще си търся "тенджерата" да ми бъде под ръка.
              WJ 4.7 V8 Limited LPG
              0878323151

Коментар

Няма ли начин да се смени само този маншон , че и моя взе да просвирва .

Коментар

По принцип няма невъзможни неща, лично аз не съм пробвал, но ако има да се продава маншон, защо да не стане.
                  А и като си спомня едно време с колегата Алекс Маринов какви преправяния правехме на един голф 1...дори електрически скорости щяхме да му слагаме
                  WJ 4.7 V8 Limited LPG
                  0878323151

Коментар

Здравейте.
                    При мен се появи друг момент след застудяване на времето. Сутрин като натисна педала на спирачката, преди да запаля, е твърд. След това като заработи двигателя и се оправя. Какъв ли проблем ще излезе? Ако пък някой подскаже, ще е добре.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Първоначално публикуван от valls Преглед на мнение
                      Здравейте.
                      При мен се появи друг момент след застудяване на времето. Сутрин като натисна педала на спирачката, преди да запаля, е твърд. След това като заработи двигателя и се оправя. Какъв ли проблем ще излезе? Ако пък някой подскаже, ще е добре.
                      Ми нормално да е така , притесняваи се като стане обратното

Коментар

Току що ми даде грешка 1491. търсих, но немовах да намерч тази грешка. има 1490 и 1492 , но никъде не намерих 1491.
                        WJ 4.7 V8 Limited LPG
                        0878323151

Коментар

Току що ми даде грешка 1491. търсих, но немовах да намерч тази грешка. има 1490 и 1492 , но никъде не намерих 1491.
                          Реле на перката за охлаждане на радиатора

http://www.jeepforum.com/forum/f310/...works-1231813/

Коментар

Благодаря, това мисля се намираше под десния фар. Ще погледна да го видя.
                            WJ 4.7 V8 Limited LPG
                            0878323151

Коментар

Да, под десния фар е, сменя се с доста голямо разглобяване, но какво връзка има със спирачките?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X