Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж Auburn Gear 545013 Dana 35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокаж Auburn Gear 545013 Dana 35

Мен ми се въртят куадра драйвски мостове в главата, още не съм изчистил концепцията, но и тая щракалка е в плановете. На пролет ще се види какво ще се прави, то и двигателя е скапан, та пътя на развитие е в следните варианти: 1 да се оправи в оригинален вид с умрелия 2,5 и неговите умрели мостове, 2 да се смени всичко, двигател скорости, раздатка и мостове, по добре ще е, но джипа е лифтант и т.н и не съм сигурен че ми се хвърля толкова труд и пари при положение че ако всичко е оправено ми е достатъчно, а за толкова пари по-добре да взема JK. Та до пролетта и в зависимост от финансовото състояние ще се реши какво да се прави. като ти дойде тая играчка пиши впечатления, пък може да покажеш на живо как действа

Коментар

Сямо да не прищрака това отзад на твърда настилка / скали, щото полуоските ще са тоталка. За това принудителното включване и изключване е по-добрата оферта. Автоматичният ще трябва с повишено внимание да се кара, още повече на zj, където първото рязко подаване на газ на сухо ще е и последно заради мощния двигател. .

Коментар

Re: Блокаж Auburn Gear 545013 Dana 35

Да, за това производителя първо препоръчва да се покара джипа на суха настилка,за да се свикне с промените.
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

Аз с моя труп 2,5 не знам дали мога да счупя каквото и да е Та и тоя вариант с тая щракалка е на дневен ред, след като тоя който имам явно няма шанс за живот

Коментар

предния ти блокаж може да се оправи много лесно и то за без пари,задния е непоправим,раздатката е много яка,сменен тунинг вал много по дебел и по къс,на двигателя чука бутален болт на първи цилиндър ще кара още много ,но двигателя е мъртвец,съединителя,притискателния и лагер помпа са нови,проблема е в скоростната кутия,но е дреболия.задния мост е ташак!-от нисан патрул хем същото предавателно число хем блокаж.Джипа много ме кефеше все още ми е мъчно за него
            Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801

Коментар

Аз имам щракалка Спартан на предния мост. Много съм доволен от блокажа. Вече 10 000 км го карам. Който иска може да ми пише и ще му покажа, повозя и тн. в София. Джипа е XJ 4л.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X