Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на Гранд ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на Гранд ZJ

Здравейте колеги, напоследък след дъжд в джипа се събира вода на пода и стелката на седалката до шофьорската. Не мога да разбера точно от къде е, на пипане всичко е сухо(малко вероятно е някое уплътнение да пропуска). На мен ми се струва, че ще е от парното, но не мога да съм сигурен. Та, моля който има някакви предложения от къде може да е да даде малко акъл
    П.П. За да не отварям нова тема да питам тук, как се регулират оборотите на двигателя, че днес сложих "спортен" филтър и фланец на горивната камера и оборотите, като джипа е на едно място се дигнаха на 1200 ? Тези дни ще ходя на втора настройка на инжекциона и се чудя дали няма да е най-добре да оставя майсторът, ако може да ги оправи... ?
    Поздрави
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

От: Теч на Гранд ZJ

На моя тече от уплътненията на шофьорската врата. За да си сигурен, отиди с приятел на мивките по стотинка и седни вътре... И на мен не ми се вярваше, че даже дупки търсих... А просто уплътнението изглежда здраво, но е прекалено меко.

p.s. joro_cska сега прави поръчка на части - ако установиш, че т'ва е проблема му пиши.
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

За теча има теми - запушена дренажна тръбичка или както се казва, отвеждаща водата от предното стъкло. Неизтеклата през нея вода почва да влиза през отворите за въздух на климатика.
      На нас не ни трябва култура, а свинарници! (© Вълко Червенков)

Коментар

Re: Теч на Гранд ZJ

и аз нещо такова си мислих.Благодаря.
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

Относно спорния филтър и фланеца, остави бордовия компютър да си намери подходяща таблица за работа на двигателя. Аз също съм със спортен филтър фланец и дюзи. Ресетнах компа и първите 35-40 паления ми бяха странни. Понякога пазеше обороти, друг път каснеше. Оставия, сама ще се намести.
          А относно влагата в стелката, някои от тея дренажи може да се е задръстил с листа, иглички от дърветата, прах, кал, често се случва.
          It's a JEEP thing, something you won't understand!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X