Здравейте колеги, напоследък след дъжд в джипа се събира вода на пода и стелката на седалката до шофьорската. Не мога да разбера точно от къде е, на пипане всичко е сухо(малко вероятно е някое уплътнение да пропуска). На мен ми се струва, че ще е от парното, но не мога да съм сигурен. Та, моля който има някакви предложения от къде може да е да даде малко акъл 
П.П. За да не отварям нова тема да питам тук, как се регулират оборотите на двигателя, че днес сложих "спортен" филтър и фланец на горивната камера и оборотите, като джипа е на едно място се дигнаха на 1200 ? Тези дни ще ходя на втора настройка на инжекциона и се чудя дали няма да е най-добре да оставя майсторът, ако може да ги оправи... ?
Поздрави

П.П. За да не отварям нова тема да питам тук, как се регулират оборотите на двигателя, че днес сложих "спортен" филтър и фланец на горивната камера и оборотите, като джипа е на едно място се дигнаха на 1200 ? Тези дни ще ходя на втора настройка на инжекциона и се чудя дали няма да е най-добре да оставя майсторът, ако може да ги оправи... ?
Поздрави

Коментар