Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на Гранд ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на Гранд ZJ

Здравейте колеги, напоследък след дъжд в джипа се събира вода на пода и стелката на седалката до шофьорската. Не мога да разбера точно от къде е, на пипане всичко е сухо(малко вероятно е някое уплътнение да пропуска). На мен ми се струва, че ще е от парното, но не мога да съм сигурен. Та, моля който има някакви предложения от къде може да е да даде малко акъл
    П.П. За да не отварям нова тема да питам тук, как се регулират оборотите на двигателя, че днес сложих "спортен" филтър и фланец на горивната камера и оборотите, като джипа е на едно място се дигнаха на 1200 ? Тези дни ще ходя на втора настройка на инжекциона и се чудя дали няма да е най-добре да оставя майсторът, ако може да ги оправи... ?
    Поздрави
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

От: Теч на Гранд ZJ

На моя тече от уплътненията на шофьорската врата. За да си сигурен, отиди с приятел на мивките по стотинка и седни вътре... И на мен не ми се вярваше, че даже дупки търсих... А просто уплътнението изглежда здраво, но е прекалено меко.

p.s. joro_cska сега прави поръчка на части - ако установиш, че т'ва е проблема му пиши.
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

За теча има теми - запушена дренажна тръбичка или както се казва, отвеждаща водата от предното стъкло. Неизтеклата през нея вода почва да влиза през отворите за въздух на климатика.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Re: Теч на Гранд ZJ

и аз нещо такова си мислих.Благодаря.
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

Относно спорния филтър и фланеца, остави бордовия компютър да си намери подходяща таблица за работа на двигателя. Аз също съм със спортен филтър фланец и дюзи. Ресетнах компа и първите 35-40 паления ми бяха странни. Понякога пазеше обороти, друг път каснеше. Оставия, сама ще се намести.
          А относно влагата в стелката, някои от тея дренажи може да се е задръстил с листа, иглички от дърветата, прах, кал, често се случва.
          It's a JEEP thing, something you won't understand!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X