Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand WJ - тампони за панард

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand WJ - тампони за панард

Здравейте,

Карам Гранд 2000г. е 2" лифт(подложки). Заедно с лифта смених и кормилната кутия и от тогава тампоните на панхарда се разбиват непрекъснато. Смених 2 пъти с резервни и сега карам с преправени от амортисьори, но пак вървят към разбиване. Някой може ли да предложи по-стабилно решение? Може би унибали - как, откъде? Заедно с панхарда ли се сменят или..?

От: Grand WJ - тампони за панард

И аз карам с 2'' вече 1 година и 12000 км. и нищо не се е разбило.

Коментар

моите сдават багажа на 1000км средно

Коментар

Стандартно решение е Трак бар с Джони джойнтове : Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1077241d1392119634t-new-jks-wj-front-johnny-joint-adjustable-trackbar-ogs129.jpg
Прегледи:1
Размер:18.9 КБ
ID:5614226
        Може да е от едната страна или от двете страни да има . Джонитата са лесни и евтини за смяна.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Това ориантировъчна снимка ли? Ако не, дай цена и откъде може да се поръча!

Коментар

Ориентировъчни са , трябва да се види такъв за WJ с 2 инча лифт. JKS марката е една от топ марките на световно ниво. Има и други марка вижте в ибей, въпроса е да е с джони джойнотове а не втулки
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Колега аз имах подобен проблем. Има решение и поне за мен беше Дончо от Казанлък. Той предлага джойнтове made in BG. Почти всички тампони по окачването на моя WJ са сменение с джойнтове от него. Също така въпросните тампони на панхарда с подменени с джойнтове и вече няма шими!

Коментар

Първоначално публикуван от navyto Преглед на мнение
                Колега аз имах подобен проблем. Има решение и поне за мен беше Дончо от Казанлък. Той предлага джойнтове made in BG. Почти всички тампони по окачването на моя WJ са сменение с джойнтове от него. Също така въпросните тампони на панхарда с подменени с джойнтове и вече няма шими!
                Колко км си минал с тях (на пътя/извън пътя ориентировачно). Евентоално цена и контакт моля!

Коментар

Трудно ми е да кажа километрите, но може би 20-на или 30-на хиляди. Джипа се кара и по асвалт и по черно. Поствам ти фейсбук страница където може да поразгледаш доста неща направени от Дончо и компания. Цената не помня каква е, най-добре да провериш! https://www.facebook.com/evgeni.filchev?fref=ts или https://www.facebook.com/doncho.canev?fref=ts.

Коментар

Благодарско!

Коментар

Някои има ли вече впечатления от джойнтовете на Дончо сложени на панхарда.

Коментар

Никои ли не кара панхарда си с джоинтове.

Коментар

Вкарват вибрация на волана.

Коментар

Много джипки са с джойнтове на панхарда и според мен това е най-удачният вариант, ако е с големите джойнтове, носят години на издевателства! Най-добре се получава с унибали (пробвал съм с 1"), но на издевателства държат около 6 месеца.
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Моите ги купих от Ebay.com за 60лв от някакъв тайвански производител с висок рейтинг и 2 години (20 000 мили) гаранция. Пристигнаха по FedEx за 5 дни. За сега нямам проблеми. До колкото си спомням, четох някъде, че при монтиране на щангата задължително автомобилът трябва да си е стъпал на колелата. Подемникът при монтаж бил основният виновник за бързото разбиване на тампоните.
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X