Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на климатик в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на климатик в София

Здравейте колеги,
    може би, не е редно тази тема да е тук, но имам нужда от помощ/съвет/
    Синът ми има проблем с климатик на Ауди. Изразява се в следното: до около 2200 об/мин климатроника работи перфектно. при надвишаване просто изключва. Не се наблюдава повишаване или намаляване на налягането. Обиколил е доста сервизи за климатици, вкл. Порше/Ауди/ и всички вдигат рамене. По време на опитите за ремонт са сменени с нови радиатор и дехидратор, датчици. В Ауди твърдят че трябва да се смени компресор, но не дават гаранция, че ще се оправи и същевременно обясняват, че този модел климатроник не се нуждае от адаптация. Да ама компресора струва 1980левчета и .......няма гаранция! Предполага се отношение като в БалканСтар, сменяме... докато вземе че се оправи, ама какво и защо правиме не знаем точно.
    За мен /почти не разбирам от климатици/ проблемът е софтуерен, или някой датчик не работи нормално.
    Автомобилът е на 40-50 000км. 4,0бензин/2014год
    За това моля за съдействие за печен климатикаджия в София, разполагащ със диагностична апаратура.
    Много ще съм благодарен на всички отзовали се.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

От: Ремонт на климатик в София

Тази кола не е ли в гаранция?
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

Коментар

За съжаление е отказана гаранция на климатика/В Германия/, защото колата е имала лек удар в решетката и ламелите на радиатора са над 5% изкривени.........Намерили са си оправдание!
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Нямам актуална информация, но до преди няколко години имаше много добър сервиз за климатици в Горна Баня, точно преди гарата в дясно има голям двор пълен с коли /има няколко сервиза вътре/, та в дъното на двора са специалистите с климатиците. Ходил съм при тях след като в няколко сервиза не успяха да ми оправят проблема и там го оправиха буквално за 5мин. Пред техните халета им имаше разни джипове, мерцедеси и др. За мен хората си разбират от работата и не са учещи се млади момчета.

Коментар

Май още са си там сервиза се нарича СТЕНЛИ. И аз съм ходил - добри са.
          Друго място на което съм ходил ходя и сега е на бул Иван Иванов с/у гимназията по строителство и енегетика, след бизнес център Сердика
          http://www.bgmaps.com/map/sofia
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

За съжаление Стенли почина, мястото го продадоха и сервиза вече го няма.
            http://www.nakladkibg.com
            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Даааааа, пробвахме на всички места и резултатът е негативен. Тая кола все едно е извънземна.

Коментар

Най-вероятно се лигави някой датчик по компютъра на двигателя или скоростите.
                Съвременните автоматици имат навика да спират всички консуматори на мощност за да имат максимално ускорение.
                Щом климатикът работи на място и спира в движение се насочете към диагностика на автоматика или ECU-то.
                От живите данни на диагностиката трябва да може да се види дали някой не гаси умишлено компресора.
                Подозирам, че в сервизите на Ауди им е пределно ясно какво е развалено, но вероятно е скъпо и се опитват да се измъкнат от гаранционна смяна.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X