Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обикновена газ Grand Cherokee 4.0 2001г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обикновена газ Grand Cherokee 4.0 2001г.

Здравейте, ако може някой да сподели ако е слагал обикновена газова уредба на 4.0.
    Интересува ме по точно за сондите и за дюзите как стои въпроса с имулаторите за тях.
    Джипа е 2001 година не е със делко.

От: Обикновена газ Grand Cherokee 4.0 2001г.

Един имаше тук с обикновена газова на този двигател и орева форума колко проблеми имал и колко му бил висок разхода. Много е вероятно икономията да не сложиш ГИ да ти излезе през носа ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Слагай смело, много хубаво ще стане, ще харчи, но за сметка на това няма да върви, гърмежите са допълнителен бонус
      Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
      Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Аз сложих преди осем години на 4,0литров Wrangler в сервиз за газови в Бургас
        препоръчаха ми да сложа най-големия изпарител Lovato Super Major 170-220 KW не съм имал никакви гърмежи и оплаквания, не се усеща разлика във вървенето, двигателя работи равномерно и разхода е приличен 12-18 литра /100км. Преди 2 години си смених мембраните с оригинален комплект Lovato профилактично без да съм имал проблем и си настроих газовото сам по едно ръководство от интернет.

Коментар

При наличието на толкова ГИ и вече на съвсем прилични цени, освен ако нямаш налична обикновенната газова, не виждам защо ще слагаш нещо различно от ГИ.
          R 727cc BB KIT
          ZJ V8
          WK2 V6

Коментар

Здравейте сложихме обикновената уредба с изпарител 140kw. и 6мм. тръби няма абсолютно никакъв проблем за сега нито гърмежи.Разход - 20/22л. на 100км. градско.

Коментар

Участника дето е оревал форума е по-скоро изключение отколкото правило. Работи и с обикновена газ и с газов инжекцион, аз лично дори предпочитам да ми е по-опростена уредбата за сметка примерно на разлика от литър в разхода.
              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
              http://www.facebook.com/JeepBG
              LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X