Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клапан за рециркулация на отработените газове (ЕГР) WJ 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клапан за рециркулация на отработените газове (ЕГР) WJ 2.7 CRD

Здравейте колеги. Понякога колата препушва черно без да я натискам,а като я натисна зад мен става облак и даже оставя черно по асфалта. Четох,че проблема може да е в задръстената ЕГР клапа. Къде се намира тя и как се почиства? Днес направих диагностика с ключа и излезе грешка P0235-Turbo/Super Charger Boost Sensor A Circuit. Преди половин година се счупи планката ,която свързва турбото с катализатора и я смених. Не съм усетил да има загуба на мощност или някакви други проблеми. Може би има малко завишен разход. Благодаря предварително.

От: Клапан за рециркулация на отработените газове (ЕГР) WJ 2.7 CRD

ЕГР клапана се намира на смукателния колектор в задната част на ДВГ ...

Коментар

Мерси.

Коментар

Намира се в края на всмукателния колектор под чистачките от ляво на мотора , отгоре има вакум доза

Еди Рангелов : 0885 088 444
        Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Привет.
          Може да е от този клапан, но може и да е от вакум клапана който управлява работата на турбината. Намира се между казанчето за антифриз и въздушния филтър. Ако то не работи като хората или смуче въздух също се получава пушек и облаци зад колата. Но тогава обикновено имаш и загуба на мощност, но на равно трудно се усеща, на баир си указва влияние. При мен се загуби и шок педала. Така че, моя съвет е да погледнеш и този клапан, а има и такъв който управлява клапана на колектора. Успех.
          Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X