Здравейте,интересува ме наистина актуално инфо коя е най-подходящата газова за гранд чероки 2000-2004 4.7 и колко би струвала, мерси много
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за актуална информация за Газова уредба за Гранд 4.7
Свий
X
-
От: Моля за актуална информация за Газова уредба за Гранд 4.7
Какво значи най-подходящата???
Двигателя е стар и прост, всеки кадърно монтиран газов инжекцион с правилно подбрана комплектация ще ти върши прекрасна работа.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
http://www.zavoli.bg/ много ги хвалят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peter125 Преглед на мнениеhttp://www.zavoli.bg/ много ги хвалят.Jeep WJ 4.7
Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9
Коментар
-
Както и да го въртя, под 18.5 л./100 км. среден разход не мога да го докарам.Като се има в предвид, че то при нас градското е полуградско, а на извънградско, много рядко вдигам над 110-120. Заредя ли някъде другаде освен на "Ромпетрол", при кикдаун, доста често ми просвирва зумера - не му стига гориво. Много фЛашива газ има у назе... Каня се скоро да посетя тези от zavoli'bg, че гледам са от Севлиево и ми е близо. Скоро-скоро - чак на пролет, ако не задръстя филтри или не изскочи друг проблем с газовата.
Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
Toyota RAV4 XA10 3S-FE
Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден
Коментар
-
Айдеее........тва май става поредната тема за мерене!!!Ми че то си имаше точно за разхода някъде да си чешем.......Май беше в "общи приказки"!
А па що ли автора си трае..........!!!!!!!!!!Толкоз мераклии да му помогнат.......
А да не говорим колко информация има-само чака да я прочетеш!!!Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение...А па що ли автора си трае.......
Не плашете така хората. Миналата седмица гледах в едната обява (не знам дали не беше на някой колега от форума даже) - написано по един предпазващ нервната система начин:
"Разход на газ: 8-12 литра .... на 50км"О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеИли е на Събора, или при споменатите цифри е решил да търси друго возило
Не плашете така хората. Миналата седмица гледах в едната обява (не знам дали не беше на някой колега от форума даже) - написано по един предпазващ нервната система начин:
"Разход на газ: 8-12 литра .... на 50км"в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI
Коментар
-
Аз съм отличник значи, градско 23-24 рекорд 27, извън 14-15, смесено 18-20.
Що да ги плашиме хората, 20л газ са 23лв, което са има- няма 9л нафта или бензин, колкото харчи средностатистическа лека кола.
Номера е веднъж да свикнеш с литрите и с това, че с джипа с този двигател не може да пътува евтинко.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнениеАз съм отличник значи, градско 23-24 рекорд 27, извън 14-15, смесено 18-20.
Що да ги плашиме хората, 20л газ са 23лв, което са има- няма 9л нафта или бензин, колкото харчи средностатистическа лека кола.
Номера е веднъж да свикнеш с литрите и с това, че с джипа с този двигател не може да пътува евтинко.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар