Здрасти!От известно време имам проблем с буксата дето влиза в блока за управление на оборотите на вентилатора в купето.Два-три пъти ми се случи духалника да спре и по съвет на Деди пипах двете букси,таз дет влиза във вентилатора "нея я и разглабях-всичко и е у ред" И горепосочената.Още първия път кат я барнах и - загрятааа!То ясно че лош контакт ама до днес нямах време да и обърна внимание.И така днес я разглобих и виновника се видя

лявата ламела видимо е сгъната,не като другите две!Значи аз опитах да и върна първоначалната форма ама стигнах до диагонално положение да го ева.Опитвам да извадя някак си кабела - има една бяла щипка в буксата дет я извадих , но натам никво движение

те я те!То са кат съм я поогънал малко тая ламела всичко работи ама някак си ме ръчка от вътре да я направя кат хората.Та как се вадят пустите кабели с обувките от това пластмасово.............тяло?

Проблема е в черния кабел!
лявата ламела видимо е сгъната,не като другите две!Значи аз опитах да и върна първоначалната форма ама стигнах до диагонално положение да го ева.Опитвам да извадя някак си кабела - има една бяла щипка в буксата дет я извадих , но натам никво движение
те я те!То са кат съм я поогънал малко тая ламела всичко работи ама някак си ме ръчка от вътре да я направя кат хората.Та как се вадят пустите кабели с обувките от това пластмасово.............тяло?
Проблема е в черния кабел!
Коментар