Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи проблеми с Гранд 3.1ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Големи проблеми с Гранд 3.1ТД

Здравейте,

Не съм писал скоро, но имам доста сериозни проблеми с Джипа.
    Първоначално смених маслото в скоростната кутия. Сам си го правих като взех масло от Балкан стар.
    Свалих картера изчистих всичко както трябва и имаше около 4 литра масло. Сипах новото пак толкова като на штеката ми показва че е нормално.
    Започна да прави доста проблеми като се включва O/D и не превключва добре скоростите.
    Този проблем е от 1 месец, но днес ми се случи още по странно. Както си карах всички уреди спряха почна да свети жълтата лампа за двигателя, някаква лампа с ключ, check gages.
    Угасна джипа и не иска да запали. Акумулатора беше паднал незнайно защо. Заредих го и запали, но като карам пак уредите светят не превключва както трябва и не работи добре двигателя.
    Дайте съвет какво да правя и при кого да го закарам.
    От Пирдоп съм и съм близко до София но не е проблем и някъде другаде, но да е свестен човек че да свършим работа.
    Благодаря предварително.

От: Големи проблеми с Гранд 3.1ТД

Колко волта показва уреда?
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

Изглежда просто да не ти работи алтернатора и това да няма общо с маслото, което си сменял.

Коментар

До колкото знам с паднал акумулатор автоматикът не работи добре.В смисъл не превключва скоростите понеже ползва ток по пистите за селектора за да разбере на коя скорост е.Май не го обясних добре ама все тая де - с паднал акумулатор не става.Уредът колко показва не е много меродавно май.Моят показва 14 волта без една идея но завчера като си купувах акумулатор ми мериха зареждането с и без фарове на нормални обороти и с газ и се оказа че над 13.6 не зарежда.Завериха ми гаранцията с уговорката до седмица да мина ревизия на алтернатора.А при смяната на маслото как го мери далие добре ?
        BMW X6

Коментар

Колега наскоро сменяхме масло на скорости на такъв джип и се сипва 6 литра
          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
          Toyota Hilux III

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X