привет колеги пускам темата да събера малко мнения за двата модела.не открих друга такава тема затова пукам тази. досега карам Jeep Grand cherokee 2.5 98 но явно е дошло време за смяната му,през месец е по сервизите. та въпроса ми е по специално за 3.1 двигателя ако след обстоен преглед се останови че е ок без течове около дюзите и отдолу заслужава ли си за 5000 да го взема? дали една промивка на цялата охладителна система и нормално каране ще избегна прословутия проблем с пукането на главите.благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WJ 2.7 CRD или Jeep Grand cherokee 3.1
Свий
X
-
От: WJ 2.7 CRD или Jeep Grand cherokee 3.1
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеНе се забърквай изобщо с 3.1!!!!!! 2.7 може би. 4.7 с газ и всичко заспива!Jeep Гранд Чероки 3.1
Коментар
-
3.1 патува от германия за софия няма представа в какво състояние е но според думите на продавача е добре положението. зададох еин въпрос относно този моде 3.1 препорачително ли е да се изчисти охладителната система ?
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениеОтносно 5000 лева ,малко съмнително всичко да му е наредПоследно редактирано от Чавдар (V93); 01-08-14, 18:51.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik71 Преглед на мнение
колега би ли ми казал дали проблема с прегряването може да се реши с допълнителна циркулационна ел. помпа?.
Коментар
-
Проблема с прегряването според мен е главно от задкормилното устройствоАз в момента го карам всеки ден и не мие правил проблеми.В друга тема бях писал в какво състояние го взех и какъв ремонт му правих, сега да не обяснявам пак само да кажа че за 1000 лв го стегнах.
Jeep Гранд Чероки 3.1
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik71 Преглед на мнение3.1 пътува от Германия за София. Няма представа в какво състояние е, но според думите на продавача е добре положението. Зададох един въпрос относно този модел 3.1, препоръчително ли е да се изчисти охладителната система ?
Колега, би ли ми казал дали проблема с прегряването може да се реши с допълнителна циркулационна ел. помпа?
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениеАз моя го карам три години и не се оплаквам......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение.... за социалната прослойка не го разбрах трябвали да се обиждам."Богат" т.е. нямащ преки финансови ядове
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнениеАко искаш добър 3.1 пиши ми. Аз бих избрал ремонтиран 3.1 пред 2.7peter3d пробвах да ти пиша на лични ама не става опеделено искам добър 3.1 предложения?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар