Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ 2.7 CRD или Jeep Grand cherokee 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WJ 2.7 CRD или Jeep Grand cherokee 3.1

привет колеги пускам темата да събера малко мнения за двата модела.не открих друга такава тема затова пукам тази. досега карам Jeep Grand cherokee 2.5 98 но явно е дошло време за смяната му,през месец е по сервизите. та въпроса ми е по специално за 3.1 двигателя ако след обстоен преглед се останови че е ок без течове около дюзите и отдолу заслужава ли си за 5000 да го взема? дали една промивка на цялата охладителна система и нормално каране ще избегна прословутия проблем с пукането на главите.благодаря предварително

От: WJ 2.7 CRD или Jeep Grand cherokee 3.1

Точно пък по тази тема бая е писано...но в общи линии 2.7
    WG 2.7 CRD

Коментар

Не се забърквай изобщо с 3.1!!!!!! 2.7 може би. 4.7 с газ и всичко заспива!
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Относно 5000 лева ,малко съмнително всичко да му е наред
        Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
          Не се забърквай изобщо с 3.1!!!!!! 2.7 може би. 4.7 с газ и всичко заспива!
          И колега това че ти не си случил на кола не значи че е правило.Аз моя го карам три години и не се оплаквам.Разбирам ,че си разочарован след като съм изчел неволите ти,но с същият успех някой с побеляла глава от 2.7 може да се изкаже по същия начин.
          Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

3.1 патува от германия за софия няма представа в какво състояние е но според думите на продавача е добре положението. зададох еин въпрос относно този моде 3.1 препорачително ли е да се изчисти охладителната система ?

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
            Относно 5000 лева ,малко съмнително всичко да му е наред
            колега би ли ми казал дали проблема с прегряването може да се реши с допълнителна циркулационна ел. помпа?
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-08-14, 18:51.

Коментар

Първоначално публикуван от nik71 Преглед на мнение

колега би ли ми казал дали проблема с прегряването може да се реши с допълнителна циркулационна ел. помпа?
              Проблема с прегряването няма да го решиш с ел.помпа ,но определено ще помогне да не се напукат главите.

Коментар

Проблема с прегряването според мен е главно от задкормилното устройство Аз в момента го карам всеки ден и не мие правил проблеми.В друга тема бях писал в какво състояние го взех и какъв ремонт му правих, сега да не обяснявам пак само да кажа че за 1000 лв го стегнах.
                Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от nik71 Преглед на мнение
                  3.1 пътува от Германия за София. Няма представа в какво състояние е, но според думите на продавача е добре положението. Зададох един въпрос относно този модел 3.1, препоръчително ли е да се изчисти охладителната система ?
                  Колега, би ли ми казал дали проблема с прегряването може да се реши с допълнителна циркулационна ел. помпа?
                  Общо обслужване е препоръчително, за помпата са ти отговорили, за граматика - слаб 2

Аз моя го карам три години и не се оплаквам......
                  Сред многото 3.1 около мен, без оплаквания са само тези които ги кара определена възрастова и социална прослойка (моето виждане "що" няма да коментирам)
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ако искаш добър 3.1 пиши ми. Аз бих избрал ремонтиран 3.1 пред 2.7
                    Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Ако това значи ,че карам като пенсионер ,да така е ,но за социалната прослойка не го разбрах трябвали да се обиждам.
                      Последно редактирано от maystora6; 02-08-14, 06:24.
                      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

.... за социалната прослойка не го разбрах трябвали да се обиждам.
                        "Богат" т.е. нямащ преки финансови ядове
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
                          Ако искаш добър 3.1 пиши ми. Аз бих избрал ремонтиран 3.1 пред 2.7
                          peter3d пробвах да ти пиша на лични ама не става опеделено искам добър 3.1 предложения?

Коментар

Карам 2,7 2002-ра вече над три години. Желязна машина е. Скоро замислям вариант да си взема и един 4,7 горе долу същата година :-)
                            Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
                            Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Колега, била ми пълна кутията. Писах ти на лично с информация за 3.1-то
                              Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X