Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мигачи на Jeep Cherokee XJ 1994

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с мигачи на Jeep Cherokee XJ 1994

Вкючват се избирателно (с наместване на лоста) и мигат с различна честота от нормалната. В "авариен режим" светят нормално. Вероятно контактните пластини са се окислили. С времето става по-зле Дали интервенцията с контактен спрей през процепа на лоста ще има някакъв положителен ефект или трябва по-сериозно разглобяване/подмяна? Благодаря на всички за отделеното време.
    ...Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
    ...0888 766485...

От: Проблем с мигачи на Jeep Cherokee XJ 1994

Колега имал съм подобен проблем с друга кола , пръснах го с wd40 и нещата се оправиха, ако искаш опитай.

Коментар

Първоначално публикуван от sofftroad Преглед на мнение
      .....интервенцията с контактен спрей през процепа ....
      .....като през процепа на панталона на мацката, може и да има ефект, ама докато не поразхвърляш до "гола истина" н'еа да стани. Отделно и дедовия се клати, а дядо знае че за да върши работа тр'еа да стърчи твръ'до, клати ли се - нов (по ЕГН). Махаш кУрмилото, горен и долен капак на колоната и гледаш......
      По ЕГН на "Черока" може и да си с две релета на мигачите, това за "цъкането" на аварийките.......
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ех, дЕдо, дЕдо, концепцията за ЕГН-то ми е позната както като теория, така и като практика (разбирай в личен план). И в „голата истина“ не се съмнявам, макар половината свят да се кълне в „непорочно зачатие“ Махането на кУрмилото ще му дойде реда през тази или другата неделя, а в реда на мисли от предишния пост, дали някой знае за наличност на второ реле за мигачи?
        ...Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
        ...0888 766485...

Коментар

Първоначално публикуван от sofftroad Преглед на мнение
          Ех, дЕдо, дЕдо, .........дали някой знае за наличност на второ реле за мигачи?
          "Някой" знае и за това го написа. Там някъде около 93г. се сменя дизайна на ел. инсталацията, но "двойки" има и след това.....и понеже явно се мисли за двойка с маЧка, уточнявам - едното реле е за мигач ляв/десен и го клати клатещия се лос(т), другото пали същите ламБи но с "дърпаклата" отдолу на кормилната колона в режим "аварийки". На бушонното табло (ако е квадратното над левия крак на шофьора) едното е горе в ляво, другото е долу в дясно......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодря за бързия отговор и конкретната информация!
            ...0888 766485...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X