Горната кочина е от класа Вилис и е джип. Долната е кукла. В началото на 90-те беше популярно - отгоре и отдолу по 100 долара, ластичета, а по средата - изрезки от списания. А като го гледаш - пачка като пачка. Кукла.
Не са кални, те не идват от ада. Рекламните снимки са си рекламни.
А що е в коловоза? То ясно че Трабант ще мине от там по-лесно, нали е по-тесен, ама ...
Не е трябвало да пада там, според снимката отдясно има място. Грешка.
Да, на асфалта е скучно. Особено в таратайка с телевизори в гърбовете на възглавниците на предните седалки. Там пък Асфалто Риос и други сърцераздирателни истории от южното полукълбо. Ех ...
Май, май си имаме любителка на Jeep
Но опасявам се Стефан е по-Корав
С тази "анонимност" в мрежата - извинявай sofianita, само да не си момченце че голям ефект направи с появяването си във форума, разбуни духовете и внесе свежест, а като гледам Стефан ще ти стане Фен в скоро време
Пък то черокито си върви друг е въпроса кой-какво търси в колата и за какво я ползва
Не бе, можеш да осиновяваш всеки по-млад от тебе с 10 години. Казваха ми го едни адвокати по тия работи дето после ги осиновиха нанякъде ... )) Хак да им е.
Хе Хееее бе те верно могат много ама сигурна ли си че тая снимка не е направена малко преди тая нива да се "удави"
нещо дълбокичко се вижда а е още в началото на бродчето
тука наскоро една така я удавиха и сега още е по боксовете.
Като я гледам таа нива че и филтара и не е дигнат горе направо там се е удавила като за последно сас спукани втулки и прочее!
А за мацката (софианита) мене мое да ми е голема ама маничка нема как и току що я добавих в ICQ-то да земем се запознаем мое пък да е тя мацката дет да ми е на акъла че сички други бегат кат ма видат къф сам
4ао и да неми я закачате еииииииииииииии (софианитката)
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар