купих JEEP GRAND CHEROKEE преди седмица и вече минах 700 км. в София. Това е първия ми джип и се изненадах, че вози много меко. Машината е 3.0 d, 218 к.с. , на 44 000 км.Невероятна е, въпреки че малко ме изнервиха повечето ел. системи, с които е наблъскана
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз да се похваля
Свий
X
-
До: И аз да се похваля
Браво! Честито! Много да те радва тоя красавец!
Надявам се да споделяш отзиви по-честитчко за да попроменим мнението че свестен джип за толкова пари може да е само японскиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ааа, за теб ли ставаше въпрос? Много правилно си постъпил, казах го и на Соти тогава като ми се обади по телефона.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Честито и от мен!!! Много хубава Jeep-ka. Със здрава да си я караш.................и безааварийно. Всичко добро........ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
"Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)
Коментар
-
Честито! Правилен изборДобре дошъл в отбора. Да те радва много и дълго, по пътища и извън тях
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеБраво! Честито! Много да те радва тоя красавец!
Надявам се да споделяш отзиви по-честитчко за да попроменим мнението че свестен джип за толкова пари може да е само японски
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеТуарегите са злопаметно и отмъстително племе
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеКрасавец. Вържи му червен конец.И мънисто ... СИНЬО !
Да ти е честит красавецът !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар